Διακοπή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ - Πέφτουν καπνογόνα στο παρκέ, απόφαση για εκκένωση του γηπέδου (vid)

Διακοπή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ - Πέφτουν καπνογόνα στο παρκέ, απόφαση για εκκένωση του γηπέδου (vid)

Sportal newsroom 22:38 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 15.06.2023

Χαμός στο ΟΑΚΑ και διακοπή μετά από ρίψη καπνογόνων.

Ρίψη καπνογόνων και διακοπή στο κλειστό των Ολυμπιακό Εγκαταστάσεων στο Game 4 των τελικών της Basket League. Με τη διαφορά στο συν 28 για τον Ολυμπιακό (35-63) οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν αρχίσει τα... λαϊκά δικαστήρια εναντίον όλων.

Τελικά στο 2'46'' πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε ρίψη καπνογόνων στο παρκέ και πολλών αντικειμένων με αποτέλεσμα ο πάγκος του Ολυμπιακού να φύγει εσπευσμένα από τη θέση του.

Οι διαιτητές ζήτησαν τη διακοπή του αγώνα και έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η στιγμή της διακοπής

Όπως σημείωσαν οι διαιτητές στους ανθρώπους των δύο ομάδων, υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και των ανθρώπων των δύο ομάδων, αφού τα αντικείμενα άρχισαν να περνάνε από το προστατευτικό δίχτυ που υπάρχει.

O τελικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον «αέρα» και δεν υπάρχει κάτι νεότερο έως τώρα από την πλευρά των διαιτητών, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επισημαίνουν στην ΕΡΤ πως περιμένουν την ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτή τη στιγμή ο Χρήστος Μπαφές από πλευράς Ολυμπιακού βρίσκεται στα αποδυτήρια των διαιτητών, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ενώ και ο κομισάριος του αγώνα μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή πήγαν στα αποδυτήρια για να δουν ποια θα είναι η τύχη του αγώνα.

Ήδη πάντως έχει αρχίσει να αποχωρεί κόσμος από το ΟΑΚΑ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει εκκένωση του γηπέδου για λόγους ασφαλείας, μιας και κάποια κομμάτια από τα καπνογόνα έπεφταν πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού στον πάγκο.

Δεκάδες λέιζερ στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα τη στιγμή που διαμαρτυρόταν (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:41 - 15.06.2023

Δεκάδες λέιζερ στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα τη στιγμή που διαμαρτυρόταν (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σηκώθηκε από τον πάγκο ώστε να διαμαρτυρηθεί επειδή ανανεώθηκε ο χρόνος έπειτα από airball του Λι και οι φίλοι του Παναθηναϊκού έστρεψαν προς τον κόουτς του Ολυμπιακού δεκάδες λέιζερ.

Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή πάντως πως θα συνεχιστεί ο αγώνας, βάσει των όσων μεταφέρθηκαν από τους ρεπόρτερ της ΕΡΤ.