Δεκάδες λέιζερ στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα τη στιγμή που διαμαρτυρόταν (vid)

Δεκάδες λέιζερ στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα τη στιγμή που διαμαρτυρόταν (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σηκώθηκε από τον πάγκο ώστε να διαμαρτυρηθεί επειδή ανανεώθηκε ο χρόνος έπειτα από airball του Λι και οι φίλοι του Παναθηναϊκού έστρεψαν προς τον κόουτς του Ολυμπιακού δεκάδες λέιζερ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 4 των τελικών της Basket League και τα αίματα στο ΟΑΚΑ έχουν ανάψει από νωρίς. Οι φίλοι των πράσινων τα είχαν βάλει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από πριν ξεκινήσει το ματς, ενώ και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν στον κόουτς του Ολυμπιακού τις διαθέσεις τους!

Σε μια φάση που ο Πάρις Λι έκανε airball, ο χρόνος του παναθηναϊκού ανανεώθηκε στα 14 δευτερόλεπτα. Οι διαιτητές δεν το πήραν είδηση (η αλήθεια είναι ότι άμεσα σημείωσε και καλάθι ο Ουίλιαμς) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σηκώθηκε από τον πάγκο του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. 

Τότε, οπαδοί των γηπεδούχων έστρεψαν προς το πρόσωπο του Έλληνα προπονητή δεκάδες λέιζερ, πρασινίζοντας τον! 

Το σκηνικό θύμιζε ατμόσφαιρα σε μεγάλο κλαμπ, αφού τα λέιζερ έμοιαζαν με αυτά που έχουν στα μαγαζιά που φιλοξενούν κόσμο για τη διασκέδασή του. Το παιχνίδι πάντως συνεχίστηκε κανονικά, με τα πνεύματα να ηρεμούν αμέσως και να μη δίνεται συνέχεια. 

Το βίντεο που συνοδεύει το θέμα, είναι ενδεικτικό για το τι συνέβη μόλις σηκώθηκε από τον πάγκο του ο Μπαρτζώκας, ...