Έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ για Αλαφούζο από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Αλαφούζος.

i

©intime

Έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ για Αλαφούζο από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:33 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 15.06.2023

Ποδοσφαιρική χροιά στο ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους οργανωμένους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο με συνθήματά τους.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε μεγάλη ανταπόκριση για το Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό και άρχισε από νωρίς να γεμίζει το ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του.

Ειδικά το πέταλο των οργανωμένων γέμισε μιάμιση ώρα πριν από το τζάμπολ και τα συνθήματα ξεκίνησαν να δημιουργούν τη συνηθισμένη ατμόσφαιρα των μπασκετικών ντέρμπι.

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:12 - 15.06.2023

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε μια στιγμή έντασης με την εξέδρα των οργανωμένων όταν βρέθηκε κοντά στον πάγκο της ομάδας του, αλλά η «φωτιά» έσβησε γρήγορα με τον Αμερικανό να απομακρύνεται από το σημείο.

Ωστόσο, οι φίλοι του Τριφυλλιού έδωσαν και... ποδοσφαιρική χροιά στον αγώνα, καθώς πριν από την έναρξή τους αποδοκίμασαν έντονα με αρκετά συνθήματα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Θυμίζουμε άλλωστε πως πρόσφατα οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ. Μία ομάδα περίπου 80-100 που επέβαινε σε μηχανάκια φώναξε συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας και πέταξε φέιγ βολάν. 

Το σχετικό βίντεο είχε αναρτηθεί στη σελίδα της Θύρας 13 στο facebook σε μια κίνηση που ήρθε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου.