Οι δωδεκάδες των «αιωνίων» στον τέταρτο τελικό

Μουσταφά Φαλ

Οι δωδεκάδες των «αιωνίων» στον τέταρτο τελικό

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:35 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 15.06.2023

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν απουσίες ενόψει του τζάμπολ του τέταρτου τελικού, με τις επίσημες δωδεκάδες να τις επιβεβαιώνουν.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για τον τέταρτο τελικό της Basket League, με τους Πράσινους και τους Ερυθρόλευκους να γνωστοποιούν και επίσημα τις 12άδες ενόψει του τζάμπολ. 

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα, καθώς ένα χτύπημα που δέχθηκε εκείνος στο τρίτο ματς δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο τέταρτο, καθώς πονάει και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με άλλον. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο παίκτης δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ενώ να σημειώσουμε πως αυτή η εξέλιξη φέρνει τον Χρήστο Σερέλη με μόλις 4 ξένους στην διάθεσή του. 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην σύνθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι του ΣΕΦ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου φόργουορντ. 

Τις θέσεις των δύο φόργουορντ θα πάρουν, για τον Παναθηναϊκό, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και για τον Ολυμπιακό ο Βενιαμίν Αμπόσι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το Pregame του Game 4 των τελικών της Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:03 - 15.06.2023

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το Pregame του Game 4 των τελικών της Basket League

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται και πάλι στο πλαίσιο των τελικών της Basket League, με το 4ο παιχνίδι της σειράς και οι Αχιλλέας Μαυροδόντης και Ηλίας Λαλιώτης σας βάζουν σε... κλίμα αναμέτρησης, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων στο Pregame του Sportal.

Αναλυτικά οι 12άδες: 

Παναθηναϊκός (Σερέλης): Π.Καλαϊτζάκης, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Αγραβάνης, Παππάς, Γ.Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροφ, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Πάπας, Φαλ, Σλούκας, Βεζένκοφ, Μπόλομποϊ, Πίτερς, Μπλακ, ΜακΚίσικ, Αμπόσι