Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το Pregame του Game 4 των τελικών της Basket League

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:03 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 15.06.2023

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται και πάλι στο πλαίσιο των τελικών της Basket League, με το 4ο παιχνίδι της σειράς και οι Αχιλλέας Μαυροδόντης και Ηλίας Λαλιώτης σας βάζουν σε... κλίμα αναμέτρησης, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων στο Pregame του Sportal.

Η δράση της Basket League επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, με τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με το Sportal να είναι εκεί!

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Ηλίας Λαλιώτης και ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Αχιλλέας Μαυροδόντης, σας βάζουν σε κλίμα αναμέτρησης, με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, για μια αναμέτρηση που παραλίγο να μην δούμε σήμερα, λόγω του εθνικού πένθους, όμως ΕΣΑΚΕ και κυβέρνηση αποφάσισαν να διεξαχθεί κανονικά.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-1, με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο και τον Παναθηναϊκό να θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παίξει τα ρέστα του για τον τίτλο την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επίσημο: Κυβέρνηση και ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν να διεξαχθεί κανονικά το Game 4 των τελικών
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:49 - 15.06.2023

Επίσημο: Κυβέρνηση και ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν να διεξαχθεί κανονικά το Game 4 των τελικών

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστούν κανονικά το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ ύστερα από την οριστική απόφαση και παρά το τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τους ρεπόρτερ μας να συζητούν αρκετά ζητήματα των δύο ομάδων, όπως:

-Οι απουσίες των Πονίτκα και Παπανικολάου

-Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ

-Η αυταπάρνηση του Σάσα Βεζένκοφ

-Η πολύ καλή δουλειά του Χρήστου Σερέλη

-Η αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Αυτά και… μερικά ακόμη στο Pre Game του Sportal.gr: