Οριστικό: Χωρίς Πονίτκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Κώστας Παπανικολάου - Ματέουζ Πονίτκα

Οριστικό: Χωρίς Πονίτκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 17:05 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 14.06.2023

Ο Ματέους Πονίτκα δεν θα αγωνιστεί στον τέταρτο τελικό της Basket League, με τον Πολωνό του Παναθηναϊκού να μην ξεπερνά το πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα του ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό με μια σημαντική απουσία, καθώς ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα

Ο Πολωνός δέχθηκε ένα χτύπημα στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ και η συμμετοχή του αρχικά κρίθηκε αμφίβολη, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει στην προπόνηση της Τετάρτης (14/6).

Ο Ματέους Πονίτκα πονάει πολύ στο σημείο που χτύπησε στο πρόσωπο. Είχε χτυπήσει και παλιότερα στο ίδιο σημείο, δεν αισθάνεται καλά και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν. 

Έτσι, δεν μπόρεσε να προπονηθεί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μένει οριστικά εκτός από το παιχνίδι της Πέμπτης (15/6) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Ματέους Πονίτκα ήταν ο παίκτης που με δικό του σουτ είχε κρίνει τον δεύτερο τελικό, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε απάντηση στο τρίποντό του στο τέλος (το σουτ του Σακίλ ΜακΚίσικ δεν βρήκε στόχο), με τον Χρήστο Σερέλη να έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο μπροστά του ενόψει του μεγάλου αγώνα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα από τα σημαντικά όπλα του. 

23:30 - 08.06.2023

Το νικητήριο τρίποντο του Πονίτκα που έβαλε τέλος στο 14-0 του Ολυμπιακού

Δείτε το μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο Game 2 της τελικής σειράς της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη με ένα ξένο παίκτη μείον, καθώς ο Ντουέιν Μπέικον απομακρύνθηκε από τον σύλλογο λίγο μετά την έναρξη των Playoffs, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να έχουν 5 θέσεις αθλητών από άλλη χώρα. Με τον Ματέους Πονίτκα εκτός λοιπόν, ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στην διάθεσή του μόνο τους Πάρις Λι, Μάριους Γκριγκόνις, Ντέρικ Ουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις στην διάθεσή του. 

«Τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού για το Game 4: Έχουν «φύγει» πάνω από 9.000 εισιτήρια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:35 - 14.06.2023

«Τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού για το Game 4: Έχουν «φύγει» πάνω από 9.000 εισιτήρια

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού φωνάζει δυναμικά «παρών» ενόψει του Game 4 των τελικών της Basket League, καθώς ήδη έχουν... φύγει πάνω από 9.000 εισιτήρια για τη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η σειρά των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι στο 2-1 για τους Πειραιώτες, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να επαναφέρει την δράση στο ΣΕΦ για τον πέμπτο τελικό της Κυριακής (17/6) και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον τίτλο στην έδρα των Ερυθρόλευκων.