«Τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού για το Game 4: Έχουν «φύγει» πάνω από 9.000 εισιτήρια

ΟΑΚΑ

i

© Intime

«Τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού για το Game 4: Έχουν «φύγει» πάνω από 9.000 εισιτήρια

Ηλίας Λαλιώτης 13:35 - 14.06.2023

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού φωνάζει δυναμικά «παρών» ενόψει του Game 4 των τελικών της Basket League, καθώς ήδη έχουν... φύγει πάνω από 9.000 εισιτήρια για τη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η τέταρτη -και πιο κρίσιμη- αναμέτρηση της σειράς των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (15/06, 21:15), με το «τριφύλλι» να έχει σαν στόχο τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στα ίσα και θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Basket League σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν θα είναι μόνη, καθώς θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο. Στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού υπάρχει ενθουσιασμός για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, κάτι που αποτυπώνεται και στην κίνηση των εισιτηρίων.

Παναθηναϊκός: Η απόφαση που έχει στοιχίσει στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:17 - 13.06.2023

Παναθηναϊκός: Η απόφαση που έχει στοιχίσει στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει με πέντε ξένους τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League, αλλά στην ουσία έχει απομείνει με μόλις τέσσερις, εξαιτίας μιας απόφασης που θα «στοιχειώνει» τον Χρήστο Σερέλη.

Ήδη έχουν «φύγει» 9.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ενώ σε αυτά δεν υπολογίζονται τα διαρκείας, αλλά και τα εισιτήρια των χορηγών της «πράσινης» ΚΑΕ. Κάτι που σημαίνει πως το ΟΑΚΑ θα είναι... καμίνι, ενώ δεν αποκλείεται να καταγραφεί και το πρώτο sold out της φετινής σεζόν.

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2022-23 ο κόσμος του Παναθηναϊκού στέκεται στο πλευρό της ομάδας του, θέλοντας να δώσει ώθηση για την ισοφάριση στη σειρά των τελικών.