Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του Game 4 των τελικών

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 67-65

i

©Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του Game 4 των τελικών

Sportal newsroom 23:40 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 11.06.2023

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στο ΣΕΦ και πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 75-52 και έκανε το 2-1 στη σειρά, ρεκόρ που τον φέρνει μια ανάσα από το δεύτερο σερί νταμπλ τους, επίτευγμα που δεν έχουν πετύχει ποτέ ξανά σε όλη την ιστορία τους!

Η ομάδα του Πειραιά, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, υπερασπίστηκε την έδρα της και πήρε ξανά κεφάλι στην σειρά, απαντώντας στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 2 του ΟΑΚΑ. 

Πλέον η σειρά των τελικών της Basket League μεταφέρεται ξανά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται και πάλι τον Ολυμπιακό, για το τέταρτο ματς της σειράς. 

© Ιntime

Ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του στο προηγούμενο εντός έδρας ματς του, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα του δώσει τον τίτλο. Το παιχνίδι είναι την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21:15 το βράδυ. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα στεφθεί πρωταθλητής, ενώ οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το 2-2 και να γυρίσουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. 

Η συνάντηση δύο θρύλων: Ο Γιάννης ανέβηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ για να χαιρετήσει τον Σπανούλη και τα παιδιά του (gallery)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:02 - 11.06.2023

Η συνάντηση δύο θρύλων: Ο Γιάννης ανέβηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ για να χαιρετήσει τον Σπανούλη και τα παιδιά του (gallery)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο ΣΕΦ και μεταξύ άλλων είχε χειραψία με τον Βασίλη Σπανούλη. Ταυτόχρονα, ο φακός αποτύπωσε τον άσο των Μπακς να αγκαλιάζει τον Παπαλουκά.

Να σημειωθεί πως οι διαιτητές της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΟΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα. 

Ο Ματέους Πονίτκα με τον Πάρις Λι