Έπιασε δουλειά ο Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - «Φροντιστήριο» για περισσότερο από μια ώρα στο ΟΑΚΑ

Εργκίν Αταμάν

Έπιασε δουλειά ο Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - «Φροντιστήριο» για περισσότερο από μια ώρα στο ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 20:20 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 06.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε στους παίκτες του βίντεο με τα λάθη τους στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό για περισσότερη από μια ώρα, ενόψει του ντέρμπι για την πρεμιέρα της EuroLeague στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει χρόνο για να μείνει σε αυτό το παιχνίδι. Αντίθετα, θέλει να το εκμεταλλευτεί για να βγει πιο δυνατός στη συνέχεια και να μάθει από τα πολλά λάθη που έκανε στην Ρόδο. Και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε αυτό της νοοτροπίας. 

Η ανασύνταξη είναι η προτεραιότητα του Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή του Τριφυλλιού να είναι αποφασισμένος να κάνει τους παίκτες του να καταλάβουν πως δεν επιτρέπεται ούτε κατά διάνοια ανάλογη εμφάνιση στο ντέρμπι της Παρασκευής (6/10, 21:15) για την πρεμιέρα της EuroLeague

Το απόγευμα της Δευτέρας (2/10) ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή από την Ρόδο. Ο τεχνικός των «Πράσινων» έβαλε τους παίκτες του στην αίθουσα των αναλύσεων και δείχνοντας σε βίντεο φάσεις του ντέρμπι για περισσότερο από μία ώρα, τους έκανε «φροντιστήριο» σχετικά με τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τους εξήγησε πως θα έπρεπει να αντιδράσουν για να «σπάσουν» τη μεγάλη πίεση που άσκησαν οι αντίπαλοί τους πάνω στην μπάλα.

23:33 - 30.09.2023

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού (75-51)

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 75-51 για το Σούπερ Καπ.

Στη συνέχεια, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος ξεκίνησε θεραπείες, μετά τη θλάση που υπέστη στη γάμπα.