Πότε είναι το Game 2 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Πότε είναι το Game 2 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 23:13 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 04.06.2023

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο ΣΕΦ επί του Παναθηναϊκού, πάει στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει το 2-0. Διαβάστε πότε είναι ο επόμενος αγώνας των δύο μονομάχων της Basket League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, αφού επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με 73-70 και διατήρησε το πλεονέκτημα που είχε κατακτήσει στην πρώτη περίοδο.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε στο ΣΕΦ του Παναθηναϊκού και πήρε το προβάδισμα, διαφυλάσσοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας που είχε κερδίσει στη Regular season.

Οι «ερυθρόλευκοι» προστάτεψαν την έδρα τους και πλέον θα πάνε στο ΟΑΚΑ για το break, με στόχο να «σκουπίσουν» τη σειρά και να πανηγυρίσουν το δεύτερο σερί πρωτάθλημά τους, από τη στιγμή που επέστρεψαν στις ελληνικές διοργανώσεις.

Η επόμενη αναμέτρηση των δύο «μονομάχων» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10/6. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους φιναλίστ της Euroleague στις 21.15 το βράδυ, με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών.

Tags: