Μετά την ήττα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το Game 3
i

© Intime

Μετά την ήττα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το Game 3

Γιώργος Γαβριλάκης 10:27 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 23.05.2023

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη (23/5, 19:15, ΕΡΤ3) το Περιστέρι, με τη σειρά των ημιτελικών της Basket League να βρίσκεται στο 1-1 και τα περιθώρια να μην είναι πλέον ξεκάθαρα υπέρ των «πρασίνων».

Στο πρώτο ματς της σειράς ο Παναθηναϊκός είχε συντρίψει το Περιστέρι, αλλά οι ισορροπίες δεν άργησαν να επανέλθουν. Από το +44 του Game 1, οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν στο δεύτερο παιχνίδι, στη δυτική όχθη της Αττικής και η ήττα τους ήταν σύνθετη και επιβαρυντική. 

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, έχει αποδείξει την αξία του, έχει νικήσει δύο φορές φέτος στον Παναθηναϊκό (η πρώτη ήταν στο τέλος της κανονικής διάρκειας) και την Τρίτη (23/5, 19:15, ΕΡΤ3) πάει με καλή διάθεση στο ΟΑΚΑ, με ανεβασμένη ψυχολογία και με συγκεκριμένο στόχο: Να κάνει την έκπληξη! 

Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» ό,τι καλό… κινείται: Τα δεδομένα για Καμπάτσο, Ερνάνγκομεθ, Χεζόνια, Πάντερ και Τζέιμς!
EUROLEAGUE

22:19 - 22.05.2023

Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» ό,τι καλό… κινείται: Τα δεδομένα για Καμπάτσο, Ερνάνγκομεθ, Χεζόνια, Πάντερ και Τζέιμς!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό που θα επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της EuroLeague και το Sportal αποκρυπτογραφεί τη λογική που ήδη κινείται ο Εργκίν Αταμάν στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού ο κόουτς Χρήστος Σερέλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ οι φιλοξενούμενοι, αν εξαιρέσουμε την απουσία του Νίκου Χουγκάζ, οι υπόλοιποι είναι... μάχιμοι! 

Ο νεαρός φόργουορντ αγωνίζεται ως δανεικός από το «τριφύλλι» και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της συμφωνίας των δύο ομάδων βάσει της συνθήκης παραχώρησης του παίκτη.  

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και όποιος φθάσει πρώτος σε αυτές θα προκριθεί στον τελικό του εγχώριου πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά των play offs βρίσκεται το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» λόγω των υποχρεώσεών τους στο Final Four της Euroleague -εκεί όπου ηττήθηκαν στον τελικό από την Ρεάλ Μαδρίτης- προηγούνται με 1-0 και παίζουν το δεύτερο παιχνίδι τους την Πέμπτη (25/5, 19:15, ΕΡΤ 3) στη Θεσσαλονίκη.