«Κόλαση» το ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ – Πρώτο sold out για τον Παναθηναϊκό AKTOR

«Κόλαση» το ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ – Πρώτο sold out για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 15:55 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 04.12.2023

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το ευρωπαϊκό ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έκαναν πράξη τη μεγάλη επιθυμία του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Τρίτη (5/12, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι φίλαθλοί του, ωστόσο, δείχνουν ήδη την ανυπομονησία τους για το δεύτερο μέρος της «διαβολοβδομάδας», το οποίο και περιλαμβάνει ένα από τα μεγάλα ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παναθηναϊκός εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να έχει έρθει στην Ελλάδα (αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) θέλοντας να δείξει αντίδραση μετά την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση στην Πόλη από τη Φενέρ, με αναπάντεχο και δραματικό τρόπο στην παράταση.

Σε αυτή την προσπάθεια οι «πράσινοι» θα έχουν ένα σπουδαίο «όπλο». Το ΟΑΚΑ και τον κόσμο τους! Για πρώτη φορά φέτος οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού εξάντλησαν τα εισιτήρια (όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα) και θα υποδεχθούν τους Καμπάτσο, Ταβάρες, Χεζόνια και την υπόλοιπη παρέα τους σε ένα γήπεδο που δεν θα… πέφτει καρφίτσα.

Κάνοντας έτσι πράξη και τη μεγάλη επιθυμία του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ζητούσε αυτό το sold out τις προηγούμενες εβδομάδες. Το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού AKTOR για το sold out, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιες κρατήσεις που έγιναν ακυρώθηκαν και τα εισιτήρια τέθηκαν ξανά προς διάθεση. Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί.