Πολυτιμότερος παίκτης του Νοεμβρίου ο... θαυματουργός Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Φακούντο Καμπάτσο

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Πολυτιμότερος παίκτης του Νοεμβρίου ο... θαυματουργός Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:31 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 04.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα στην EuroLeague και ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην κορυφή είναι η παρουσία του Φακούντο Καμπάρτσο. Ο Αργεντίνος σταρ μάλιστα, αναδείχθηκε ΜVP του μήνα Νοεμβρίου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο ξεκίνημα της σεζόν και σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ο παίκτης που ξεχώρισε, διακρίθηκε περισσότερο απ' όλους και πήρε την κορυφαία προσωπική διάκριση του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα, ήταν ο Τόρνικε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια. Τώρα, ήρθε η ώρα για την δεύτερη μηνιαία βράβευση και το τιμώμενο πρόσωπο αυτή τη φορά ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ο οποίος επέστρεψε στην Μαδρίτη, έπειτα από την περιπέτειά του στο ΝΒΑ και... μισή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, έχει κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της Βασίλισσας, που ναι μεν έχασε το πρώτο της ματς στην EuroLeague (στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε), αλλά συνεχίζει να είναι μόνη πρώτη στην κατάταξη με 10 νίκες και μόλις ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. 

Στις τέσσερις εβδομάδες του Νοέμβρη, η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε έξι ματς και κέρδισε στα πέντε. Ο «Φάκου» είχε 16 πόντους και 8,3 ασίστ σε αυτό το διάστημα και συνολικά ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και όλων όσων αγωνίζονται στο επίπεδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Χωρίς τον Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

12:52 - 04.12.2023

Χωρίς τον Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15), όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, ειδικά στην ήττα από την Φενέρμπαχτσε και παρά το μοιραίο λάθος που έκανε στο τέλος του έξτρα πενταλέπτου, πραγματοποίησε μία σπάνια εμφάνιση με τους 33 πόντους που προήλθαν από 11/11 δίποντα, δύο τρίποντα σε σύνολο 10 προσπαθειών και 5/5 βολές.