Προπονήθηκε ο Παπαπέτρου, πριν το τζάμπολ κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στην Μπάγερν

Προπονήθηκε ο Παπαπέτρου, πριν το τζάμπολ κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στην Μπάγερν

Ηλίας Λαλιώτης 17:19 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 11.10.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά η απόφαση για το αν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου θα παρθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ (12/10, 21:15).

Με πολλές αντιξοότητες έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Μετά τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου πριν από το Σούπερ Καπ, ήρθε το πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο γόνατο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Και πλέον, ελαφρύ τραυματισμό αντιμετωπίζει και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Μπάγερν Μονάχου (12/10, 20:15) και Περιστέρι (14/10, 20:15).

Για μια νέα ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με 11 καινούριος παίκτες και νέο προπονητή, αυτά τα προβλήματα είναι ακόμα μεγαλύτερα, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα ρυθμό, χημεία και αυτοματισμούς. Ο Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αναποδιές και περιμένει να δει τελικά ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, ο Σλούκας και ο Μήτογλου δεν θα αγωνιστούν δεδομένα, ενώ για τον Παπαπέτρου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο διεθνής φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (11/10), αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και τα πάντα θα κριθούν λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ. Το επόμενο διάστημα, άλλωστε, θα δείξει αν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο συντηρητικά ή αν τελικά θα χρειαστεί να προχωρήσει σε επέμβαση.