Πλήγμα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό - Δεν παίζει με Μπάγερν Μονάχου

Πλήγμα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό - Δεν παίζει με Μπάγερν Μονάχου

Ηλίας Λαλιώτης 16:18 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 11.10.2023

Ο Κώστας Σλούκας ταλαιπωρείται από ελαφριά θλάση στη γάμπα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15), για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε μόλις για 6 λεπτά στην αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας (9/10) με το Μαρούσι, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι ταλαιπωρείται από ελαφριά θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού.

Έτσι, ο Εργκίν Αταμάν σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να μην αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και έχει ήδη ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά, αλλά αναμένεται να χάσει και το ματς με το Περιστέρι, ώστε να γίνει προσπάθεια να είναι διαθέσιμος για τη «διαβολοβδομάδα» και τις αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε (17/10) στην Τουρκία και Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με την Μπάγερν Μονάχου:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την FC Bayern Munich (12/10, 21.15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Κλείστε τη θέση σας στο «σπίτι» μας και ζήστε τη μοναδική «ΟΑΚΑ experience».

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

-Ηλεκτρονικά στο more.com

-Την Πέμπτη (12/10), από τις 18.15 ως τις 21.15, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Μπαλτσερόφσκι: «Ο κόουτς μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να… επιβιώσουμε στον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

17:11 - 11.10.2023

Μπαλτσερόφσκι: «Ο κόουτς μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να… επιβιώσουμε στον Παναθηναϊκό»

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, το... μάθημα του Εργκίν Αταμάν, αλλά και τη πρωτόγνωρη εμπειρία του ΟΑΚΑ.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.