Μπαλτσερόφσκι: «Ο κόουτς μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να… επιβιώσουμε στον Παναθηναϊκό»

Μπαλτσερόφσκι: «Ο κόουτς μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να… επιβιώσουμε στον Παναθηναϊκό»

Ηλίας Λαλιώτης 17:11 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 11.10.2023

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, το... μάθημα του Εργκίν Αταμάν, αλλά και τη πρωτόγνωρη εμπειρία του ΟΑΚΑ.

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη Media Day εν όψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (12/10 21:15) για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Πολωνός σέντερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, εξήγησε ότι το μάθημα του Εργκίν Αταμάν έκανε σε όλους καλό και περιέγραψε στο συναίσθημα που ένιωσε στο ΟΑΚΑ με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι:

Για τις 4,5 ώρες μάθημα του Εργκίν Αταμάν στο βίντεο: «Ήταν καλό αυτό που έγινε. Ήταν μια απόφαση του προπονητή να μας δείξει τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Είδαμε ο καθένας τα λάθη μας, ο κόουτς μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να… επιβιώσουμε (γέλια) και σίγουρα μετά από αυτό πρέπει να παίξουμε καλυτέρα»

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι τους. Προπονηθήκαμε σήμερα, ο κόουτς μας εξήγησε πως πρέπει να επιτεθούμε και τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της EuroLeague: «Κάθε παίκτης στην EuroLeague είναι πολύ κάλος και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Η άμυνα κυρίως είναι αυτή που δίνει αποτελέσματα και σταματά αυτούς τους παίκτες. Όσον αφορά εμένα, συνεχίζω βήμα-βήμα και μέσα από την συνεχή προπόνηση προσπαθώ να βελτιώνομαι και χρόνο με τον χρόνο θα γίνομαι καλύτερος».

Για την ενέργεια που παίρνει από τους φίλαθλους: «Πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα τέτοια συναίσθημα και είδα αυτή την ατμόσφαιρα σε γήπεδο. Σίγουρα όταν έπαιζα στην Γκραν Κανάρια είχαμε πολλούς φίλαθλους στο γήπεδο, αλλά την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ δεν μπορείς να την περιγράψεις. Πρέπει να έρθεις εδώ για να το καταλάβεις. Oι οπαδοί δεν σταματούν να τραγουδούν, αυτό είναι κάτι που σου δίνει ώθηση, είναι τρελό. Αν μη τι άλλο χρειαζόμαστε τους φίλαθλους στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς».