Το παλεύει για Βιλερμπάν ο Ουίλιαμς

Ντέρικ Ουίλιαμς

i

@Intime

Το παλεύει για Βιλερμπάν ο Ουίλιαμς

Πάρης Τσελεπίδης • 17:10 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ mateco για την Basket league ο Παναθηναϊκός επιχειρεί ανασύνταξη προκειμένου να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στην Βιλερμπάν. Σε καλό δρόμο ο Ντέρικ Ουίλιαμς έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για το ματς της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, που θα τον βρει στη Γαλλία την προσεχή Πέμπτη (16/3) αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βιλερμπάν.

Μετά την ήττα - σοκ από τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη θέλουν να ανασυνταχθούν και να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, όπως αυτό στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Euroleague στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Κι όμως υπάρχει λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

23:33 - 13.03.2023

Κι όμως υπάρχει λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Ο Χρήστος Σερέλης όπως πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Ντουέιν Μπέικον κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα καλείται να πάρει δύο ακόμη μέσα σε έναν μήνα για να λύσει ένα από τα βασικά προβλήματα του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Στην προπόνηση της Τρίτης (14/3) όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco έκαναν αποθεραπεία. Ατομικό ακολούθησε ο Δημήτρης Αγραβάνης και μέρος του κανονικού προγράμματος ο Ντέρικ Ουίλιαμς. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο διεθνής φόργουορντ που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τις ενοχλήσεις του στους κοιλιακούς προσαγωγούς του θα είναι και πάλι απών σε αντίθεση με τον Αμερικανό φόργουορντ που καταβάλει αγώνα δρόμου.

Ο Ουίλιαμς ήταν απών στο παιχνίδι της Δευτέρας (13/3) με τον ΠΑΟΚ mateco στο PAOK Sports Arena λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο του με την απουσία του να ήταν εμφανής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις περισσότερο προφυλάχθηκε και λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Το σίγουρο είναι ότι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη θα βρίσκονται οι Μάριους Γκριγκόνις και Ματ Τόμας.

Αύριο (15/3) το πρωί οι «πράσινοι» θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ και ακολούθως θα κατευθυνθούν προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Γαλλία. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσουνε την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-20.