Ήρθε έτοιμος να δώσει και την καρδιά του ο Τζέριαν Γκραντ - «Έχει προπονητή και παίκτες νικητές ο Παναθηναϊκός»

Ήρθε έτοιμος να δώσει και την καρδιά του ο Τζέριαν Γκραντ - «Έχει προπονητή και παίκτες νικητές ο Παναθηναϊκός»

Ηλίας Λαλιώτης 14:40 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 27.08.2023

Ο Τζέριν Γκραντ αφίχθη στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής (27/8) και εμφανίστηκε πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία διάκρισης στο επίπεδο της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό.

Oι αφίξεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Μετά τους Εργκίν Αταμάν και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, στην Αθήνα αφίχθη το μεσημέρι της Κυριακής (27/8) και ο Τζέριαν Γκραντ

«Εχουμε ομάδα με παίκτες και προπονητή νικητές. Θα δώσουμε και την καρδιά μας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός άσος, ο οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθημε MVP του Eurocup με την Τουρκ Τέλεκομ.

Αναλυτικά, μιλώντας στην κάμερα του paobc.gr στάθηκε στα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και τους στόχους του. «Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά, είμαι έτοιμος να κερδίσω μερικά παιχνίδια κι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος», είπε αρχικά. 

Σε ερώτηση για τον προπονητή της ομάδας και τους νέους του συμπαίκτες, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε: «Βλέπω πολλούς νικητές… Ο προπονητής έχει κερδίσει τίτλους, έχουμε παίκτες με διακρίσεις. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι ανάμεσά τους, θα μάθω πράγματα και όπως είπα να κερδίσουμε παιχνίδια!». 

Στη συνέχεια, ο Γκραντ αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα σεζόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο: «Θέλουμε να κερδίζουμε, ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Κάθε φορά που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο, θέλουμε να κερδίζουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο, στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος εντός της σεζόν». 

Αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί σε γεμάτο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Ναι! Όταν υπέγραψα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όλοι οι φίλοι μου που έχουν παίξει στην ομάδα, που έχουν παίξει στην Euroleague. Μου περιέγραψαν πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φοβερός, οπότε είμαι έτοιμος να μπω στο ΟΑΚΑ και να παίξω για εκείνους». 

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Είμαστε έτοιμοι! Θα δώσουμε και την καρδιά μας, θα βοηθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και ανυπομονούμε να είμαστε μπροστά σας παιδιά!». 

Μέσα στη διάρκεια της ημέρας στην Αθήνα αναμένεται και ο Λούκα Βιλντόζα, ενώ τη Δευτέρα (28/8) θα έρθει στην Ελλάδα και ο Κάιλ Γκάι, με την πρώτη επίσημη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (29/8).

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/8) είχε φτάσει στην Αθήνα και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος ανυπομονεί να ζήσει την... τρέλα του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πολωνός σέντερ:

Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι εδώ; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ήρθα ξανά για τις ιατρικές εξετάσεις. Όλα πήγαν πολύ καλά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω και να δούμε τις μας επιφυλάσσει η σεζόν».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την νέα σου ομάδα; 

«Νομίζω ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα αυτή την σεζόν. Μια εξαιρετική ομάδα με ένα σπουδαίο προπονητή για να τα οργανώσει όλα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να λειτουργήσουμε σαν σύνολο και σίγουρα ο κόουτς ξέρει πως να το κάνει».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για αυτή την σεζόν; 

«Πιθανότατα να πάρουμε τον τίτλο στην Ελλάδα και να πάμε στο Final-4 και να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα».

Ένα μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού; 

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ! Ελπίζω το ΟΑΚΑ να είναι… τρελό όπως πάντα»