Μήτογλου στο Sportal: «Χρειαζόμασταν μια εκτός έδρας νίκη για να χτίσουμε σερί»

Μήτογλου στο Sportal: «Χρειαζόμασταν μια εκτός έδρας νίκη για να χτίσουμε σερί»

Ηλίας Λαλιώτης 01:05 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:19 - 15.12.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal για τη σημασία της νίκης, ενώ αποθέωσε τους Σλούκα και Αντετοκούνμπο

Τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βιλερμπάν ανέλυσε ο Ντίνος Μήτογλου. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» επισήμανε την ανάγκη για την δημιουργία ενός σερί από την ελληνική ομάδα, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της στην Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα του Sportal: 

«Πολύ σημαντικό. χρειαζόμασταν τη νίκη, μια εκτός έδρας νίκη για να χτίσουμε σερί. Χάσαμε παρόμοια παιχνίδια, αλλά δείξαμε αντίδραση. Πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Η άμυνά μας και η ενέργεια. Μας βοήθησε ο Κώστας στα τελευταία λεπτά. Έδωσε τρομερή ενέργεια και ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση. Βγάλαμε αντίδραση όλη η ομάδα και κρατάμε αυτό στα θετικά.

Σίγουρα ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σε κρίσιμο σημείο. Είναι δύσκολο να μπεις κρύος σε αυτό το σημείο και στάθηκε εξαιρετικά.

Συγχαρητήρια στον Κώστα. Δεν ήξερα για το νταμπλ - νταμπλ. Είναι ένας ηγετικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Όταν είναι στη μέρα του ανοίγει το γήπεδο και βλέπει όλες τις πάσες. Χαιρόμαστε που τον έχουμε».