Χουάντσο στο Sportal: «Οι εκτός έδρας νίκες θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε στο Final 4»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© Βαγγέλης Στόλης

Χουάντσο στο Sportal: «Οι εκτός έδρας νίκες θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε στο Final 4»

Ηλίας Λαλιώτης 00:56 - 15.12.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε στη δράση, με τον Ισπανό σταρ του Παναθηναϊκού να μιλάει στην κάμερα του Sportal για την σημασία των εκτός έδρας νικών και όχι μόνο!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε μετά από 1 και κάτι μήνα εκτός, με τον Ισπανό να μιλάει στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν για τα όσα έγιναν στο παρκέ. 

Ο Ισπανός έπαιξε για 12:53, έχοντας 1/5 εντός παιδιάς (0/1 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, με τον ίδιο να τονίζει από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ στάθηκε και στην σημασία των εκτός έδρας νικών στην Euroleague

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Sportal o Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: 

-Επέστρεψες μετά από 1 και κάτι μήνα. Πώς νοιώθεις αρχικά.

Νοιώθω τέλεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε μια νίκη μεγάλη, σημαντική που την χρειαζόμασταν πολύ. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε εκτός έδρας και το κάναμε. Ήταν δύσκολο, όμως κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια σε εμάς, γιατί είναι πολύ σημαντική νίκη.

Είστε στο τέλος του 2023, στον πρώτο γύρο έχετε ακόμα 3 παιχνίδια. Πώς βλέπεις την ομάδα; Έχεις δει την ομάδα από έξω. Είστε πιο κοντά σε αυτό που θέλετε να παίξετε;

Όχι. Σίγουρα όχι. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Ατομικά και συνολικά. Προσπαθούμε να παλέψουμε για την Ευρωλίγκα, όμως είμαστε μακριά ακόμα. Πρέπει να πάρουμε εκτός έδρας νίκες γιατί αυτές θα σε βοηθήσουν να είσαι ψηλά στην κατάταξη και να παλέψεις για το Final 4.

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης σήμερα;

Η μάχη που δώσαμε, η άμυνα. Δεν ήταν μια εντυπωσιακή νίκη, αλλά παίξαμε σκληρά και ήταν μεγάλη νίκη για εμάς.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη