Γκριγκόνις στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο για τον Τζέιμς κόντρα στον Τζέριαν Γκραντ»

Γκριγκόνις στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο για τον Τζέιμς κόντρα στον Τζέριαν Γκραντ»

Sportal newsroom 23:57 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 09.01.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις αποθέωσε στην κάμερα του Sportal τον Τζέριαν Γκραντ, μίλησε για το ρεκόρ του στα τρίποντα στο ματς με την Αναντολού Εφές και σημείωσε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν και για τον Λούκα Βιλντόζα.

Την παρουσία του Τζέριαν Γκραντ στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές αποθέωσε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός παίκτης του τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα του Sportal και τόνισε ότι ο Αμερικανός θα κάνει δύσκολη τη ζωή του Μάικ Τζέιμς στο ματς με τη Μονακό.

«Είχα βάλει επτά και στην ACB αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα», τόνισε ο Γκριγκόνις για τα τρίποντα που πέτυχε. «Υπάρχει η μονακό και ο Τζειμς αλλά όσο έχουμε τον Γκραντ με τις άμυνες που βγάζει θα είναι δύσκολο γι' αυτούς. Παίξαμε και για τον Βίλντόζα σήμερα. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που συνέβη.

Δε νομίζω ότι υπάρχει στρες στο μπάσκετ, μιλάμε για κάποιο άλλο άθλημα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Με την ίδια προσήλωση πρέπει να παίξουμε και κόντρα στη Μονακό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μάριους Γκριγκόνις στην κάμερα του Sportal.

Παναθηναϊκός - Εφές 83-76: Ο Γκριγκόνις έβαλε τη σπίθα, ο Γκραντ την υπογραφή - Euroleague Show