Με... ντόπες ο Άρης στον ημιτελικό με Παναθηναϊκό

Με... ντόπες ο Άρης στον ημιτελικό με Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 16:28 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 17.02.2024

Αποθέωση από μαθητές γνώρισε η αποστολή του Άρη, στον δρόμο της για τα «Δύο Αοράκια» και τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η μεγάλη «μάχη» του Άρη με τον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών, αφού το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (18.00, Cosmote Sport5, ΣΚΑΪ, Sportal.gr) και η αποστολή των κιτρινόμαυρων στον δρόμο της για το γήπεδο είχε μια ευχάριστη έκπληξη.

Ένα πούλμαν που μετέφερε μαθητές από σχολείο των Κουφαλίων που είναι στην Κρήτη για την πενταήμερή τους έδωσε την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη στους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, αφού κατά τη συνάντησή τους σε δρόμο του Ηρακλείου, έγινε ο... κακός χαμός!

Όταν οι μαθητές αντιλήφθηκαν ότι στο πούλμαν ήταν η αποστολή του Άρη, ο οδηγός τους σταμάτησε και τα παιδιά αποθέωσαν τα ινδάλματά τους. Την τιμητική του είχε ο Βασίλης Τολιόπουλος που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ενώ όλη η ομάδα έγινε αντικείμενο λατρείας κι επιφωνημάτων. 

Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες, πήραν αυτόγραφα και στη συνέχεια καθένας συνέχισε τον δρόμο του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να οδεύει προς τα «Δύο Αοράκια» έχοντας πάρει την αγάπη των μικρών θαυμαστών της στις αποσκευές της. 

Αν μη τι άλλο αυτό είναι η καλύτερη υποστήριξη για τους παίκτες του Καστρίτη που θέλουν να κάνουν μια ακόμα υπέρβαση και να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.