Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας; Φαβορί ο Παναθηναϊκός - Οι αποδόσεις Ολυμπιακού, Άρη και Προμηθέα

Μήτογλου - Παπανικολάου

i

Μήτογλου - Παπανικολάου/©Intime

Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας; Φαβορί ο Παναθηναϊκός - Οι αποδόσεις Ολυμπιακού, Άρη και Προμηθέα

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:04 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 17.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνεται ως το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολουθεί ο Ολυμπιακός και τις ίδιες πιθανότητες έχουν ο Άρης κι ο Προμηθέας.

Οδεύουμε σιγά σιγά προς τον τελικό του 49ου Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος εγχώριος τίτλος της χρονιάς κρίνεται στο Ηράκλειο κι όλη η μπασκετική κοινότητα έχει στραμμένα τα βλέμματα στην πόλη της Κρήτης. 

Ποια ομάδα θα αναδειχθεί Κυπελλούχους Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24; Το βράδυ της Κυριακής (18/2) θα ξέρουμε την απάντηση. Οι προβλέψεις και τα στοιχήματα πέφτουν... βροχή και πλέον απομένουν τέσσερις ομάδες να επιλέξουν μιας και βρισκόμαστε μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ των δύο ημιτελικών. 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της ΑΕΚ κοντράρεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/2, 18:00, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 5) αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό τον Άρη, που με τον εντυπωσιακό Τολιόπουλο κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ κάνοντας επική ανατροπή

Στον δεύτερο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωποι λίγες ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Περιστερίου κι ο Προμηθέας, ο οποίος «διέλυσε» τον Πανιώνιο (17/2, 21:00, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 5). 

23:50 - 15.02.2024

Η εξωπραγματική εμφάνιση του Τολιόπουλου στο τελευταίο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ - Άρης

Με 17 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν η μορφή του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Δείτε τις φοβερές ενέργειες του Έλληνα παίκτη στον προημιτελικό.

Ποια θα καταφέρει να καταφέρει να γυρίσει στη βάση με το τρόπαιο στις αποσκευές της; Ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνεται ως φαβορί, καθώς προσφέρεται για στοιχηματισμό με απόδοση 1.60. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός, στον οποίο αν ποντάρει κάποιος θα διπλασιάσει σχεδόν τα χρήματά του (2.30) κι ο Άρης με τον Προμηθέα προσφέρονται σε διψήφια απόδοση (34.00 έκαστος). 

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να κάνει το three - peat; Θα κρατήσει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο μετά από τρία χρόνια ή θα έχουμε... νικητή - έκπληξη;