Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Βιλντόζα, θα προφυλαχθεί στον ημιτελικό με τον Άρη

Λούκα Βιλντόζα

i

©Intime

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Βιλντόζα, θα προφυλαχθεί στον ημιτελικό με τον Άρη

Ηλίας Λαλιώτης 23:05 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 16.02.2024

Οι πόνοι στο αριστερό γόνατο κρατούν εκτός τον Λούκα Βιλντόζα από τον ημιτελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη

Χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στον ημιτελικό Κυπέλλου το Σάββατο (17/2, 18:00, Cosmote Sport 5/ΣΚΑΙ TV) με τον Άρη στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. 

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» ένιωσε μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο και πήγε στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή δεν έδειξε κάτι, ωστόσο το Σάββατο (17/2) αναμένεται να προφυλλαχθεί.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του Λούκα Βιλντόζα στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» και αυτό σημαίνει πως θα είναι σε θέση «μάχης» ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Το πανόραμα του Final 8 - Ολυμπιακός και Προμηθέας στα ημιτελικά
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:39 - 16.02.2024

Το πανόραμα του Final 8 - Ολυμπιακός και Προμηθέας στα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου και ο Προμηθέας υπέταξε τον Πανιώνιο στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν μεταξύ τους στον ημιτελικό. Παναθηναϊκός - Άρης το δεύτερο ζευγάρι.

Η κατάσταση του παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR θα επανεκτιμάται καθημερινά, με τον Τούρκο τεχνικό να είναι εκείνος που θα αποφασίσει για την επιστροφή του.