Οι Μήτρου -  Λονγκ δεν κρύβουν το πόσο υπερήφανοι είναι ο ένας για τον άλλον!

Ναζ Μήτρου Λονγκ & Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ

Οι Μήτρου - Λονγκ δεν κρύβουν το πόσο υπερήφανοι είναι ο ένας για τον άλλον!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:22 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 17.02.2024

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ και ο Ελάιτζα Μήτρου – Λονγκ τέθηκαν για πρώτη φορά στην επαγγελματική ζωή τους αντιμέτωποι, με τα δύο αδέρφια να έχουν πολλούς λόγους να είναι υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον.

Ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι τέθηκαν αντιμέτωποι στα «Δύο Αοράκια», όμως η αναμέτρηση, πέραν από την τεράστια σημασία λόγω της πρόκρισης που «παιζόταν», είχε και έναν ξεχωριστό συμβολισμό.

Ναζ Μήτρου Λονγκ και Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ έπαιξαν για πρώτη φορά αντίπαλοι ως επαγγελματίες, με τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας να επικρατεί του μικρού τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ναζ Μήτρου Λονγκ & Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-68 του Περιστερίου, με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να έχει 12 πόντους και τον Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ 7.

Μάλιστα βρέθηκαν και πολλές φορές σε κατάσταση ένας εναντίον ενός, με τον Ναζ να δείχνει πως είναι πιο έτοιμος από τον μικρό του αδερφό και να τον… πλακώνει στο (μπασκετικό) ξύλο. Βέβαια, μετά το τέλος του αγώνα, μόνο χαμόγελα βλέπαμε από τους δύο γκαρντ στο παρκέ.

Αντάλλαξαν φανέλες, αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο μεταξύ τους αγώνα, με τον Ελάιτζα να έχει ήδη δηλώσει πως θέλει πολύ να κερδίσει τον αδερφό του, στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Sportal.

Πάντως το… πάλευε σε κάθε φάση και μάλιστα απέναντι στον αδερφό του έπαιζε σκληρά, με τον Ναζ να μην μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια του, καθώς σε πηγαδάκια μετά το παιχνίδι τόνιζε και ξανατόνιζε πως «κάθε φορά που με χτυπούσε και με έπαιζε σκληρά ο μικρός, ένιωθα όλο και πιο υπερήφανος». Περιττό να πούμε πως γενικά όποτε μιλάει για τον αδερφό του στάζει μέλι. Το είδαμε εξάλλου και στην δική του συνέντευξη στο Sportal, όταν και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως θα είναι στις κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη για το «παράθυρο» του Φλεβάρη.

Το ίδιο νιώθει και ο Ελάιτζα, ο οποίος βλέπει τον αδερφό του να έχει καθιερωθεί στην Ευρωλίγκα, αλλά και να ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά τα γαλανόλευκα.

Το μπασκετικό DNA της οικογένειας είναι ξεκάθαρα έντονο και πλούσιο, με τους δύο Μήτρου – Λονγκ να έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους στις ομάδες τους. Το μέλλον επίσης τους ανήκει και σε Ολυμπιακό και Περιστέρι περιμένουν πολλά από εκείνους. Μένει να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να κάνουν το κάτι παραπάνω και στην συνέχεια.

Έτσι, θα έχουν ακόμη περισσότερους λόγους να είναι υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον…