Αυτές είναι οι 12αδες Παναθηναϊκού και Άρη

Αυτές είναι οι 12αδες Παναθηναϊκού και Άρη

Χρήστος Τσάλτας 17:04 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 17.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον Άρη, με τον Ολεγκ Μπαλτσερόφσκι να επιστρέφει στην πράσινη 12άδα την ώρα που οι κίτρινοι δεν μετρούν απουσίες.

Ώρα ημιτελικών στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον Άρη στο κλειστό «Δύο Αοράκια» με φόντο το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Οι δύο ομάδες έρχονται από μεγάλες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και θέλουν να διεκδικήσουν θέση στον αγώνα τίτλου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν έχει στη σύνθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί από τον Εργκίν Αταμάν. Τη θέση του στην 12άδα πήρε ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος επιστρέφει στην 12άδα της ομάδας του, καθώς δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των προημιτελικών με την ΑΕΚ.

Ο Άρης από την άλλη πλευρά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι κίτρινοι πέραν της... μόνιμης απουσίας του Ρομπέρτο Γκάλινατ, αλλά και του Γιώργου Φίλλιου, ου δεν είχε αγωνιστεί ούτε απέναντι στον ΠΑΟΚ, η σύνθεση των «κίτρινων» είναι ίδια με τον νικηφόρο προημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπαλτσερόσφκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Άρης (Καστρίτης): Σλαφτσάκης, Σταρκ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον.