Γκριγκόνις στο Sportal: «Η βαθμολογία δε σημαίνει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε...»

Sportal newsroom 23:31 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 01.02.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Αρμάνι και σημείωσε ότι η βαθμολογία του τριφυλλιού δεν σημαίνει κάτι αυτή την στιγμή.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού AKTOR στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 79-62 για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Ο Λιθουανός παίκτης σημείωσε 15 πόντους έχοντας και τρία ριμπάουντ στο ματς.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του Sportal. Ο Λιθουανός σημείωσε ότι η βαθμολογία του δεν παίζει ρόλο αυτή τη στιγμή.

Ο Γκριγκόνις είπε στην κάμερα του Sportal ότι απολαμβάνει περισσότερο το παιχνίδι σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Έκανε, μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στην άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός AKTOR.

«Απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο απ' ότι την περσινή σεζόν. Υπάρχει ένα σύνολο παικτών που παίζουμε καλά μαζί. Το επόμενο ματς με τη Ζάλγκιρις θα είναι ιδιαίτερο για εμένα, όταν θα πατήσω το πόδι μου εκεί.

Αυτά τα ματς, όπως με την Αρμάνι πολλές φορές δεν είναι όμορφα γιατί οι άμυνες κυριαρχούν. Καταφέραμε με την άμυνα να πάρουμε αυτή τη νίκη.

Αυτή τη στιγμή δε σημαίνει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε. Παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μάριους Γκριγκόνις.

Παναθηναϊκός - Μιλάνο 79-62: Πρώτο βιολί η άμυνα, δεύτερο ο Γκριγκόνις! - Sportal Euroleague Show