Με Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Με Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 20:16 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 31.01.2024

Η... τρέλα του Λούκα Βιλντόζα τον έφερε στη 12άδα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα «διαβολοβδομάδα» και να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Εργκίν Αταμάν έχει μια σημαντική απουσία, αυτή του Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού παραμένει εκτός δράσης μετά τη θλάση που υπέστη στον αριστερό προσαγωγό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Basket League, πριν από 10 ημέρες και απομένει να δούμε αν θα ταξιδέψει αύριο στο Κάουνας, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Αντίθετα, η... τρέλα του Λούκα Βιλντόζα τον φέρνει στη 12άδα της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, μόλις 3 εβδομάδες μετά το τραυματισμό του στο γόνατο και την επέμβαση που έκανε στον μηνίσκο. Ο Αργεντινός έχει κάνει μόλις μία προπόνηση σε φουλ ρυθμούς, είναι προφανώς ανέτοιμος, αλλά ήθελε πολύ να βοηθήσει όσο κρίνει ο προπονητής του σε αυτό το κομβικό ματς για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Στη 12άδα επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να μένει εκτός. Από πλευράς Αρμάνι Μιλάνο κανονικά θα αγωνιστούν οι Μίροτιτς, Λο, Μέλι και Βόιγκτμαν.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Αρμάνι Μιλάνο (Ετόρε Μεσίνα): Λο, ΜακΓκρούντερ, Πόιθρες, Τόνουτ, Μέλι, Νέιπιερ, Ρίτσι, Φλακαντόρι, Χολ, Σιλντς, Μίροτιτς, Χάινς, Βόιγκτμαν.