«Τρέλα» Βιλντόζα για να μπει και να παίξει - Πώς επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό

Λούκα Βιλντόζα

«Τρέλα» Βιλντόζα για να μπει και να παίξει - Πώς επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 17:25 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 30.01.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα έσπασε όλα τα κοντέρ με την επιστροφή του σε διάστημα τριών εβδομάδων από την επέμβαση στον μηνίσκο και -παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος σε φυσική κατάσταση- θέλει σαν τρελός να παίξει κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για την αυριανή (31/1, 21:15) αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Λούκα Βιλντόζα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, επιστρέφοντας σε χρόνο-ρεκόρ μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Αργεντινός είχε χτυπήσει στο ματς με το Περιστέρι στις 7 Ιανουαρίου, δυο μέρες μετά την σπουδαία εμφάνισή του στη Βαλένθια. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κι αναμενόταν να μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

Η αποθεραπεία του άσου του Παναθηναϊκού AKTOR, ωστόσο, πήγε εξαιρετικά, χάρη και στην τρομερή θέληση και συνέπεια που έδειξε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να μπει στις προπονήσεις σε μόλις 3 εβδομάδες! Φυσικά και ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, έχοντας μείνει εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η θέλησή του να μπει και να αγωνιστεί άμεσα είναι παροιμιώδης!

Ο Βιλντόζα δείχνει μεγάλη επιθυμία να είναι στην 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και το έχει κάνει ξεκάθαρο προς όλους στην ομάδα. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Εργκίν Αταμάν πριν από το τζάμπολ με την ιταλική ομάδα, αλλά με την «τρέλα» που έχει ο Αργεντινός, δύσκολα δεν θα είναι στην αποστολή. Το σίγουρο είναι πως θα ταξιδέψει με τους Πράσινους στο Κάουνας για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (2/2). 

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης