Στηρίζει τη ξιφασκία ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Παναθηναϊκός AKTOR - Το ευχαριστώ του Γιάννη Βρούτση

Στηρίζει τη ξιφασκία ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Παναθηναϊκός AKTOR - Το ευχαριστώ του Γιάννη Βρούτση

Ηλίας Λαλιώτης 21:15 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 24.05.2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ξιφασκίας για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς να υπολογίζει την καθυστέρηση και το έξτρα κόστος στα έργα που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Μεγαλειώδης κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, η οποία απάντησε θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη, στο σχετικό αίτημα του υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναφορικά με την παράταση χρήσης των βοηθητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, από τους αθλητές και τις αθλήτριες της ξιφασκίας.

Το διάστημα παρατείνεται μέχρι τον Ιούλιο, χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο φυσικά, για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων των αθλητών μας στο Παρίσι.

Μάλιστα, αυτό θα φέρει μικρές καθυστερήσεις στα έργα του ΟΑΚΑ στους βοηθητικούς χώρους και επιπλέον κόστη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, τα οποία όμως δεν υπολογίζει μπροστά στο καλό του ελληνικού αθλητισμού, όπως έχει αποδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την περαιτέρω παράταση της χρήσης των εγκαταστάσεων της Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας μέχρι το τέλος Ιουλίου, προφανώς χωρίς κανένα αντίτιμο, ώστε οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η παράταση θα επιφέρει καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη στα έργα που πρόκειται να γίνουν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του κλειστού του ΟΑΚΑ για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, η πρόοδος και η ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για τους Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχία σε όλους τους αθλητές της Ολυμπιακής αποστολής».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βρούτσης ευχαριστήσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για την σπουδαία κίνησή της, με ανάρτησή του στο Twitter.