Αταμάν για Μπαρτζώκα: «Επιτέθηκε στον μάνατζέρ μας, έκανε λάθος, αλλά είμαστε φίλοι» - Τι είπε για τη Μακάμπι

Αταμάν για Μπαρτζώκα: «Επιτέθηκε στον μάνατζέρ μας, έκανε λάθος, αλλά είμαστε φίλοι» - Τι είπε για τη Μακάμπι

Ηλίας Λαλιώτης 19:40 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 17.04.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, έδωσε συνέντευξη στην Τουρκία και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα και τα playoffs κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο τούρκικο κανάλι HaberTurk φιλοξενήθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μίλησε για την εξαιρετική φετινή πορεία που πραγματοποιεί με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τις μάχες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs της EuroLeague, αλλά και για το πιο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 77-71.

23:19 - 15.04.2024

Η ηγετική εμφάνιση του Σλούκα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και προσυπέγραψε τη μεγάλη νίκη (77-71) του Παναθηναϊκού AKTOR

Μιλώντας για τη μέχρι τώρα σεζόν ανέφερε αρχικά: «Σιγά σιγά ανακάμψαμε. Οι νίκες ήρθαν η μία μετά την άλλη. Φτάσαμε σε άλλο επίπεδο αφού νικήσαμε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε στην πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κερδίσαμε 3 φορές τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά έδωσαν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Έγινε μεγάλη κούρσα στα τελευταία 12-13 ματς για τις 4 πρώτες θέσεις. Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση. Κάναμε άλμα 15 θέσεων σε μια σεζόν. Ο κύριος στόχος τώρα είναι τα playoffs και μετά το Final Four».

Για τους αγώνες κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Αταμάν είπε: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Κέρδισαν την Μπασκόνια με τεράστια διαφορά στο play-in. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Είναι μια ομάδα που χάσαμε και στα δύο ματς. Πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη ομάδα. Παίζουν τους αγώνες τους στο Βελιγράδι και σχεδόν χωρίς θεατές. Αυτό φαίνεται σαν πλεονέκτημα για εμάς, καθώς σπάσαμε το εκτός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν, πήραμε 9 εκτός έδρας νίκες. Ένα περιβάλλον χωρίς κοινό μπορεί να είναι κακό για εμάς. Είμαστε η πιο σκληρή ατμόσφαιρα στην Ευρώπη μετά την Παρτιζάν. Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο πρώτα ματς που θα παίξουμε εντός έδρας και να κάνουμε το 2-0. Οι εντός έδρας αναμετρήσεις μας θα είναι κρίσιμες».

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε και στα όσα διαδραματίστηκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ την ώρα της λήξης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιτέθηκε φραστικά στον μάνατζερ του Παναθηναϊκού AKTOR, Σάββα Αρώνη.

«Έχουμε σπάσει πολύ τον ανταγωνισμό με τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε και τα 3 ματς που παίξαμε. Είμαστε στην κορυφή στο πρωτάθλημα με μία μόνο ήττα. Αποκτήσαμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα. Φάνηκε στον Τύπο ότι είχαμε λογομαχία με τον Μπαρτζώκα, αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική κατάσταση. Στην πραγματικότητα δεν είχαμε διαφωνία. Είχε έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπήρχε ένα αμοιβαίο πείραγμα.

Στο τέλος του αγώνα έσφιξα το χέρι του Μπαρτζώκα για να μην πυροδοτήσω την ατμόσφαιρα. Δεν ήθελα να προσβάλω τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται φραστικά στον μάνατζερ της ομάδας μας. Είχαμε μια έντονη κουβέντα, του είπα αυτό που έκανε ήταν λάθος. Μου είπε, "Δεν βιώνεις τα ίδια πράγματα στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ;" Του είπα ότι εγώ δεν τσακώνομαι εκτός έδρας και ότι προσπαθούσα να προσέξω. Με τον Μπαρτζώκα είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Καθόμαστε εδώ μαζί και κουβεντιάζουμε».