Παράνοια για τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι: Πάνω από 60.000 άνθρωποι μπήκαν στην πλατφόρμα, λιγότερα από 1.000 εισιτήρια απομένουν

Παράνοια για τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι: Πάνω από 60.000 άνθρωποι μπήκαν στην πλατφόρμα, λιγότερα από 1.000 εισιτήρια απομένουν

Ηλίας Λαλιώτης 05:30 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 17.04.2024

Κυκλοφόρησαν και σχεδόν «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs της EuroLeague.

«Τρέλα» επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει των αναμετρήσεων στα playoffs της EuroLeague.

Οι Πράσινοι έμαθαν το βράδυ της Τρίτης (16/4) τον αντίπαλό τους και δεν είναι άλλος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έκανε πάρτι απέναντι στην Μπασκόνια (113-85) και... έρχεται με άγριες διαθέσεις.

Αγριεμένοι ωστόσο είναι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR και το έδειξαν με το τεράστιο ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια, τα οποία κυκλοφόρησαν πριν καν ακόμα μαθευτεί το ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Μάλιστα, πάνω από 60.000 άνθρωποι μπήκαν στη σχετική πλατφόρμα μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/4) και περίμεναν αρκετές ώρες στη διαδικτυακή «ουρά» για να δουν τις τιμές και να εξασφαλίσουν κάποιοι από αυτούς ενα «μαγικό χαρτάκι».

Όπως γίνεται κατανοητό, αναμένεται να εξαντληθούν μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς πριν καλά-καλά ξημερώσει η Τετάρτη απέμεναν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για κάθε ένα παιχνίδι από τα δύο που θα δώσει ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το Game 1 είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (23/4, 20:30) και το Game 2 για την Πέμπτη (25/4, 20:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR (σ.σ πριν γίνει γνωστός ο αντίπαλος):

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των PlayOffs της Euroleague με αντίπαλο, είτε την Maccabi Playtika Tel Aviv, είτε την Baskonia Vitoria-Gasteiz την Τρίτη (23/4) και την Πέμπτη (25/4).

Κλείστε τη θέση σας για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Euroleague και ελάτε να κάνουμε μαζί την αρχή στο δρόμο για το Βερολίνο!

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».