Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον Κώστα μετά τον πρώτο ημιτελικό (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον Κώστα μετά τον πρώτο ημιτελικό (vid)

Sportal newsroom 21:39 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 29.05.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε το μικρόφωνο και έκανε μερικές ερωτήσεις στον αδερφό του, Κώστα μετά το φινάλε του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το φινάλε του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο Final 4 της Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε 73-57 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ άρπαξε το μικρόφωνο και πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του Κώστα Αντετοκούνμπο.

«Ήμουν νευρικός. Ήμουν έτοιμος να παίξω. Η άμυνα καθόρισε το ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα επιθετικά και σκοράρει αρκετά, όμως τους κρατήσαμε στους 57 πόντους, γιατί παίξαμε σκληρή άμυνα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο και είμαστε έτοιμοι για τον τελικό και το επόμενο ματς. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη», είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον αδερφό του, Γιάννη.

Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο: Φόβος και τρόμος ο Παναθηναϊκός, διέλυσε τη Φενέρ!

Το φοβερό κόψιμο του Αντετοκούνμπο και η αντίδραση του Γιάννη!

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν επιχείρησε ένα λέι απ, όμως ο Κώστας Αντετοκούνμπο του έσβησε τα φώτα!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού σηκώθηκε ψηλά και έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο κόψιμο στο αντίπαλο γκαρντ. Τη φάση πανηγύρισε έξαλλα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τον αδερφό του να αγωνίζεται στο Final Four της Euroleague.

Δείτε το κόψιμο και τον πανηγυρισμό του Γιάννη: