Εικόνες από το ΟΑΚΑ της νέας εποχής - Το μουσείο του Παναθηναϊκού, οι σουίτες και όλες οι ανέσεις (pics)

Εικόνες από το ΟΑΚΑ της νέας εποχής - Το μουσείο του Παναθηναϊκού, οι σουίτες και όλες οι ανέσεις (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 15:28 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 20.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβραβεύει όλους τους φιλάθλους του με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ.

Η στήριξη που έδειξαν οι φίλαθλοι στη φετινή προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν συγκλονιστική.

Ο Εργκίν Αταμάν, οι παίκτες, αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησαν τον κόσμο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέχρι το Final 4 της EuroLeague.

Πλέον, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τους ευχαριστεί και τους επιβραβεύει και πρακτικά. Μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη κ. Γιαννακόπουλου, κυκλοφορούν από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Για μια χρονιά, όπου οι αλλαγές στο ΟΑΚΑ θα είναι ακόμα μεγαλύτερες και η εμπειρία του θεατή θα εκτοξευθεί σε πρωτόγνωρα δεδομένα για όλη την Ευρώπη, οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν την ευκαιρία να κλείσουν άμεσα τη θέση τους και να μην περιμένουν σε ηλεκτρονικές... ουρές 100.000 ατόμων, όπως έγινε στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αυτές τις αλλαγές και το ΟΑΚΑ της νέας εποχής παρουσίασε ο Παναθηναϊκός AKTOR, και μπορείτε να τις δείτε και παρακάτω.

Νέα καθίσματα και εντυπωσιακό jumbotron

Άνεση, εξαιρετική εµπειρία θέασης και αισθητική συναντώνται στα ολοκαίνουρια καθίσµατα του ΟΑΚΑ. Σχεδιασµένα µε βάση τα χρώµατα του Παναθηναϊκού, τα νέα καθίσµατα παρέχουν άνεση, δηµιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες θέασης µεγιστοποιώντας την απόλαυση της εµπειρίας. Επιπλέον, σε συγκεκριµένες ζώνες και σε ορισµένα καθίσµατα θα παρέχεται η επιλογή αναγραφής του ονόµατος σας ή του δικού σας µηνύµατος. Οι θύρες 125 και 128 διαµορφώνονται σε premium seating. Στα καινούργια καθίσµατα πολυτελείας θα προσφέρεται complimentary dinning καθώς και η νέα premium service υπηρεσία in seat ordering η οποία στο µέλλον θα επεκταθεί µε σκοπό να παρέχεται σε όλο το γήπεδο.

Παράλληλα θα εντυπωσιάζει το jumbotron 360 µοιρών. Οι τελευταίας τεχνολογίας οθόνες που βρίσκονται ψηλά στο γήπεδο παρέχουν στατιστικά σε πραγµατικό χρόνο, εντυπωσιακά replays που αδηµονείτε να ξαναδείτε, live feed των καµερών του παρκέ σε high definition και πληροφορίες για όλες τις δράσεις του γηπέδου και του νέου app. Πάρτε µέρος σε live διαγωνισµούς, σαρώστε τα QR Codes για αποκλειστικό περιεχόµενο, στείλτε το δικό σας µήνυµα και µοιραστείτε τις δικές σας «πράσινες» στιγµές. Το νέο jumbotron του γηπέδου αποτελεί το παράθυρο στην καρδιά του παιχνιδιού και είναι ήδη ανοιχτό.

Νέα led walls και led rings

Τα δεδοµένα στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού αλλάζουν, καθώς µε τα scoreboards οι πληροφορίες και τα στατιστικά του αγώνα θα είναι απολυτά διακριτά σε κάθε φίλαθλο από κάθε σηµείο του γηπέδου. Τέσσερα νέας τεχνολογίας high definition led walls θα πλαισιώνουν τα καινούργια scoreboards, προσφέροντας µια πλούσια και δυναµική εµπειρία µε την παρουσίαση των highlights του αγώνα, των δράσεων εντός γηπέδου και σηµαντικά στοιχεία σχετικά µε την οµάδα. Τα νέα led rings, τοποθετηµένα µεταξύ των διαζωµάτων του γηπέδου, προσφέρουν εντυπωσιακά εφέ και έρχονται να «κλέψουν» την παράσταση.

Νέα φώτα και ακουστική εμπειρία

Οµοιόµορφη κάλυψη του ήχου σε όλο το γήπεδο, σύγχρονη διαχείριση για ευέλικτο έλεγχο της µουσικής και των ηχητικών εφέ και υψηλής ποιότητας ηχεία έρχονται να αναβαθµίσουν την εµπειρία των φιλάθλων. Τη φετινή σεζόν τα φώτα του γηπέδου αναβαθµίστηκαν, προσφέροντας µια νέα δυναµική στην έδρα του ΟΑΚΑ. Την ερχόµενη σεζόν ετοιµαστείτε για τα απόλυτα lighting shows που θα κόβουν την ανάσα! Νέα ροµποτικά φώτα τελευταίας τεχνολογίας έρχονται να προσφέρουν µοναδικά pre-game shows κάνοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστό.

Μουσείο με την πράσινη ιστορία

Η ιστορία του Παναθηναϊκού ξεδιπλώνεται κι αποτυπώνεται στο µουσείο που δηµιουργείται και για πρώτη φορά θα φιλοξενεί τα εκθέµατα, τα πρόσωπα-σύµβολα και τις στιγµές που διέγραψαν την ένδοξη πορεία του µέχρι σήµερα. Ο σχεδιασµός του µουσείου θα ανατεθεί σε µία παγκοσµίου φήµης αρχιτεκτονική εταιρεία και θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους φιλάθλους της οµάδας όσο και των λάτρεων τους αθλήµατος γενικότερα. Ο χώρος θα προσφέρει µια εµπειρία που θα εναλλάσσεται µεταξύ της οπτικοακουστικής αλληλεπίδρασης, της αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών και του συναισθηµατικού βάθους της πορείας στον χρόνο του ιστορικού µας συλλόγου.

Μπαίνουν σουίτες

Νέες, πολυτελείς σουίτες προσφέρουν την απόλυτη αθλητική εµπειρία.Με σχεδιασμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι νέες σουίτες αποτελούν µια καινοτόµα αναβάθµιση και προσφέρουν µια πρωτόγνωρη αθλητική εµπειρία που συντάσσεται µε τα ευρωπαϊκά δεδοµένα. Σχεδιασµένες, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και µε γνώµονα την άνεση, την ιδιωτικότητα και την πολυτέλεια, προσφέρουν ένα µοναδικό περιβάλλον παρακολούθησης της αγωνιστικής δράσης. Από την εξαιρετική θέα στο γήπεδο έως τις premium υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης, οι σουίτες είναι το ιδανικό µέρος να απολαύσετε έναν αγώνα της οµάδας.

Σημείο διασκέδασης για όλες τις ημέρες

Η δράση στο νέο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ ξεκινά ακόµη και έξω από τις θύρες του γηπέδου. Το Food Hall στον περιβάλλοντα χώρο προσφέρει στους φιλάθλους τη δυνατότητα να δοκιµάσουν µοναδικές επιλογές από street food, snacks και γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες, ενώ στα cοffee spots µπορούν να απολαύσουν καθηµερινά τον καφέ τους και µια ποικιλία από εδέσµατα. Ανοιχτά και διαθέσιµα να σας υποδεχτούν σε ηµέρες και ώρες εκτός αγωνιστικής δράσης, διαµορφώνουν ένα ολοκληρωµένο περιβάλλον για τη διασκέδασή σας.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ όλες τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ, όπως τις παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός AKTOR.