Σλούκας: «Το μεγάλο όνειρο, μπροστά μας»!
i

©InTime

Σλούκας: «Το μεγάλο όνειρο, μπροστά μας»!

Ηλίας Λαλιώτης 23:18 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 20.05.2024

Ο Κώστας Σλούκας συνεχάρη την Παναθηναϊκή οικογένεια για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο και έδειξε το μεγάλο στόχο

Τα εύσημα σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR απένειμε ο Κώστας Σλούκας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο, όπου θα συναντήσει στον μεγάλο ημιτελικό την Φενέρμπαχτσε.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» συνεχάρη όλα τα μέλη του «τριφυλλιού» για την πρόκριση εξηγώντας παράλληλα, πως το μεγάλο όνειρο βρίσκεται μπροστά και είναι η κούπα!

«Όνειρα χωρίς στόχους είναι απλά όνειρα. Συγχαρητήρια σε όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια, για αυτές της ιστορικές στιγμές. Το μεγάλο όνειρο, μπροστά μας», έγραψε στην ανάρτησή του, ο Κώστας Σλούκας την οποία συνόδευσε με πολλές φωτογραφίες από το Game 5 των playoffs κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Ο έμπειρος γκαρντ αποτέλεσε μαζί με τον Κέντρικ Ναν και τον Ματίας Λεσόρ τον «θεμέλιο λίθο» της επιστροφής του «τριφυλλιού» στο μεγάλο ραντεβού της Euroleague μετά από 12 χρόνια και δείχνει να το απολαμβάνει σε κάθε στιγμή δικαιωμένος για την επιλογή του.

Ο Κώστας Σλούκας σήκωσε μεγάλο βάρος και ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στον ρόλο του ηγέτη που είχε από την πρώτη ημέρα που αγωνίστηκε στους «πράσινους».

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος μπάσκετ στην Ευρώπη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι λιγότερο από την κούπα»!
EUROLEAGUE

22:10 - 09.05.2024

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος μπάσκετ στην Ευρώπη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι λιγότερο από την κούπα»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR Εργκίν Αταμάν μίλησε στην Sabah για την δυναμική επιστροφή των «πρασίνων» και το τρόπαιο της Euroleague που θέλει να κατακτήσει στο Βερολίνο

Η παρουσία στο Final-4 με τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι μια μεγάλη επιτυχία που απολαμβάνουν όλοι στο «τριφύλλι», αλλά και ο ίδιος...