Στο Μόντε Κάρλο με συνθήματα και αποθέωση η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR (vid+pics)

Στο Μόντε Κάρλο με συνθήματα και αποθέωση η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR (vid+pics)

Sportal newsroom 17:33 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 19.12.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο, όπου την Τετάρτη (20/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Μονακό, με 100 οπαδούς να βρίσκονται στο τσάρτερ και να μετατρέπουν την πτήση σε... ΟΑΚΑ.

Η τέταρτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague βρίσκει τον Παναθηναϊκό AKTOR εκτός Ελλάδας. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη στο Μόντε Κάρλο, όπου την Τετάρτη (20/12, 20:00) θα αντιμετωπίσουν την Μονακό του Μάικ Τζέιμς, ενώ την Παρασκευή θα δοκιμαστούν στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (22/12, 21:45).

Η αποστολή του Τριφυλλιού έφτασε με πτήση τσάρτερ στη Νίκαια, το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε οδικώς στο Πριγκιπάτο, όπου θα πραγματοποιήσει και την τελευταία της προπόνηση το απόγευμα. Στο αεροπλάνο βρέθηκαν για μια ακόμα φορά και περίπου 100 φίλαθλοι, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και μετέτρεψαν την πτήση σε εξέδρα του ΟΑΚΑ.  

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, με τον κόσμο να τραγουδά συνθήματα και να επιχειρεί να τονώσει το ηθικό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Θυμίζουμε πως δίπλα στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για νίκη κόντρα στη Μονακό θα στηρίξει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για πρώτη φορά σε ματς εκτός Ελλάδας μετά από 5 χρόνια.

🔴Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!