Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Είναι δύσκολο να περιοριστεί ο Μάικ Τζέιμς - Πάμε να παίξουμε δυνατά»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Είναι δύσκολο να περιοριστεί ο Μάικ Τζέιμς - Πάμε να παίξουμε δυνατά»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:56 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 19.12.2023

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Μονακό εκεί όπου θα συναντήσει (20/12, 20:00, Novasports Prime) τον πρώην παίκτη του και σταρ της EuroLeague, Μάικ Τζέιμς. Ο Χουάντσο Ερναντγκόμεθ δήλωσε έτοιμος για δράση και μετέφερε την οπτική του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής.

Απουσίασε σχεδόν για δύο μήνες με ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του χεριού του. Πλέον, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται στη διάθεση του κόουτς Εργκίν Αταμάν και προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο ρυθμό για να προσφέρει έξτρα λύσεις και επιλογές στον Παναθηναϊκό. Το ματς της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague, το πρώτο σε μία εβδομάδα που περιλαμβάνει δύο αγώνες, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ισπανό, ώστε να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει πάνω στο παρκέ. 

Το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 20:00, Novasports Prime), οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Πριγκιπάτο και ο Χουάντσο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για αναχώρηση εξηγεί πως «η Μονακό είναι μία μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία της EuroLeague, θα είναι δύσκολο να τον περιορίσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η Μονακό προέρχεται από ήττα, οπότε θα παλέψει σκληρά για τη νίκη, όπως και εμείς».

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου!
EUROLEAGUE

09:59 - 19.12.2023

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου!

H πώληση των εισιτηρίων για το Final Four της Euroleague -που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαϊου του 2024- ξεκίνησε! Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της πλατφόρμας που δημιούργησε η EuroLeague Basketball, από το πρωί της Δευτέρας (19/12, 10:00) μπορούν να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει «να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, στο μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε και σε αυτά που ζητάει από εμάς ο κόουτς Αταμάν. Πρέπει να παίξουμε δυνατά, να τρέξουμε, να παίξουμε άμυνα. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα είναι δύσκολο να μας σταματήσουν». Σε προσωπικό επίπεδο, ο ίδιος δηλώνει πως «είμαι αρκετά καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».