Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου!

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου!

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 19.12.2023

H πώληση των εισιτηρίων για το Final Four της Euroleague -που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαϊου του 2024- ξεκίνησε! Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της πλατφόρμας που δημιούργησε η EuroLeague Basketball, από το πρωί της Δευτέρας (19/12, 10:00) μπορούν να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Όλοι όσοι δεν ονειρεύονται απλώς τη συμμετοχή της ομάδας τους και το ταξίδι στο Final Four της EuroLeague, αλλά θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό με την παρουσία τους στο Βερολίνο, από σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια που δεν θα αργήσουν σε... μαγικά χαρτάκια μιας και η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη. 

Αυτό έχει προκύψει από τις αιτήσεις για προ-κρατήσεις που ξεκίνησαν μία μέρα νωρίτερα (18/12) μέσω της πλατφόρμας f4tickets για τους κατόχους διαρκείας των ομάδων της EuroLeague και τους οι συνδρομητές της EuroLeague TV. Πλέον -και συγκεκριμένα από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (19/12)- έχουν πρόσβαση οι πάντες. 

Οι πρωταγωνιστές των στατιστικών μετά από 14 αγώνες στην EuroLeague - O Μήτογλου... τρυπώνει παντού και ο Πίτερς κρατιέται ψηλά
EUROLEAGUE

11:42 - 18.12.2023

Οι πρωταγωνιστές των στατιστικών μετά από 14 αγώνες στην EuroLeague - O Μήτογλου... τρυπώνει παντού και ο Πίτερς κρατιέται ψηλά

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2023 και λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου της EuroLeague, οι ομάδες αρχίζουν να ξεχωρίζουν και μαζί τους και οι πρωταγωνιστές σε ατομικό επίπεδο. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πρώτος σκόρερ και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Υπάρχουν όμως και τέτοιες στις λίστες, όπως υπάρχουν και παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Δύο μάλιστα εξ αυτών, ο Ντίνος Μήτογλου και ο Άλεκ Πίτερς έχουν ισχυρή παρουσία στα top-10.

Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται on line όπως εδώ και αρκετά χρόνια και στο f4tickets oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν όλες τις πληροφορίες για το Final Four που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαϊου του 2024. Tότε δηλαδή που θα αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης και στα έξοδα του ταξιδιού θα πρέπει να συνυπολογίσουν και το κόστος του εισιτηρίων για τους αγώνες μπάσκετ. Οι τιμές αυτών θα ξεκινούν από 229 € και θα φτάνουν ως τα 709 €.