Πάει για μαγνητική ο Γκραντ, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο
i

©InTime

Πάει για μαγνητική ο Γκραντ, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο

Sportal newsroom 00:46 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:39 - 15.05.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου πήρε την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague, όμως, οι «πράσινοι» παραμένουν προσγειωμένοι και επιλέγουν τα σταθερά βήματα.

Βέβαια, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν που κατά διαστήματα έπαιξε αρκετά καλά με πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν έχει το μυαλό στον Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός γκαρντ λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Αγωνίστηκε για 11 λεπτά (είχε 1 κλέψιμο) καθώς ο Τούρκος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει περαιτέρω τη συμμετοχή του και γι’ αυτό τον κράτησε στον πάγκο.

Ο Τζέριαν Γκραντ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία), προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο του.

Πιθανότατα να μείνει στα... πιτς για ένα διάστημα, ώστε να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να θέσει εκ νέου τον εαυτό του στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους πλέον κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR σε άμυνα και επίθεση, που καθορίζουν το παιχνίδι της ομάδας με την παρουσία τους.

Ασφαλώς και μόλις πάρουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να καθορίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει ο Αμερικανός γκαρντ.