Αταμάν στο Sportal: «Παίκτης μεγάλων αγώνων ο Σλούκας - Κομβική η νίκη στη Μαδρίτη» (vid)

Sportal newsroom 00:11 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 16.05.2024

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε περήφανος για την ομάδα του μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα και την κατάληψη της δεύτερης στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε 84-75 της Άλμπα Βερολίνου για την 34η αγωνιστική της διοργάνωσης και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα. Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκας.

«Είναι ένας πολύ όμορφο συναίσθημα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μία μεγάλη οικονομική θυσία και θέσαμε μεγάλους στόχους. Κάθε ματς στο ΟΑΚΑ ήταν sold out. Δώσαμε νέα πνοή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη δύναμη. Είμαι περήφανος. Καταφέραμε κάτι σπουδαίο. Είναι ένα βήμα, το πλεονέκτημα έδρας, για να επιστρέψουμε στο Final 4.

Είδα την ίδια ενέργεια από όλους. Όλοι πιστεύουν σε σένα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Κατέκτησα δύο διαδοχικά τρόπαια. Ο Δ. Γιαννακόπουλος συνέβαλε αποφασιστικά για την ανοικοδόμηση της ομάδας αλλά δεν είναι μόνο εκείνος. Όλοι κάνουν καλή δουλειά. Το κομμάτι της Euroleague θα το σκεφτώ μέχρι αύριο αφού ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ένα πράγμα είναι σημαντικό για εμένα. Για εμάς ξεκινάει ένας νέος στόχος όσον αφορά τη Euroleague. Δεν χάσαμε ματς στην έδρα μας στο δεύτερο μισό. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να προκριθούμε στο Final 4.

Ο Σλούκας είναι ένας παίκτης μεγάλων αγώνων. Πέρασε προβλήματα τραυματισμών στο παρελθόν. Είναι ένας παίκτης που διαβάζει τις φάσεις και ζει για τα μεγάλα ματς. Είναι πάντα έτοιμος για τους μεγάλους αγώνες.

Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη στη Μαδρίτη. Από εκείνο το σημείο πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα του Sportal

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου 84 - 75: Κλείδωσε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας