Ναν στο Sportal: «Με φαντάζομαι νικητή της Euroleague - Γι' αυτό ήρθα» (vid)

Sportal newsroom 23:44 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 12.04.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στο Sportal μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και τόνισε ότι δεν έχει έρθει για κάτι λιγότερο από το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε 84-75 της Άλμπα για την 34η αγωνιστική της διοργάνωσης και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 28 πόντους. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε ρεκόρ καριέρας και μίλησε στο Sportal μετά το φινάλε του αγώνα.

«Το πρόσεξα κατά τη διάρκεια του αγώνα», είπε για το ρεκόρ του ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός εξήγησε για την απόδοση του Παναθηναϊκού ότι «έχουμε ανταγωνιστικούς χαρακτήρες. Η χημεία είναι το μυστικό μας. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατί έχουμε μάθει ο καθένας τον ρόλο του. Ήταν ένα φλατ πρώτο ημίχρονο αλλά είπα στους συμπαίκτες μου να μην κοιτούν το ταμπλό, να είμαστε πιο agressive και όλα θα έρθουν»

«Δεν με επηρεάζει ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι έτοιμος για όλα τα παιχνίδια» απάντησε ο Κέντρικ Ναν σε ερώτηση για το ποια ομάδα προτιμάει αντίπαλο στα playoffs.

Για τον Σλούκα, ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε: «Είναι δύσκολο να μας μαρκάρουν. Ταιριάζουμε πολύ καλά. Εγώ είμαι περισσότερο στο εκτελεστικό κομμάτι και ο Σλούκας είναι πιο πολύ στο δημιουργικό»

«Φαντάζομαι τον εαυτό μου νικητή της Euroleague. Γι' αυτό ήρθα. Για τίποτα λιγότερο» απάντησε ο Ναν για το αν ονειρεύεται τον εαυτό του πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου 84 - 75: Κλείδωσε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας