Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs

ΟΑΚΑ

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs

Γιώργος Γαβριλάκης 23:06 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 11.04.2024

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δρόμο για το Final Four του Βερολίνου θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία του Play In και τα εισιτήρια των μεγάλων αγώνων αναμένονται σε πολύ λίγες μέρες.

Πέντε νίκες χρειάζεται ακόμα ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει την Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του. Τη μέρα που επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, όπου με 23 νίκες σε 34 αγώνες πήρε την δεύτερη θέση της κατάταξης (πίσω μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης). Και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα Playoffs.

Αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο 16 με 19 Απριλίου. Τότε που θα διεξαχθεί (για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού) το Play In τουρνουά που αφορά στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10. Δηλαδή, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Μπασκόνια, την Βίρτους Μπολόνια και την Αναντολού Εφές.

Ό,τι κι αν συμβεί μέσα από τη την διαδικασία διεκδίκησης πρόκρισης στην post season, o Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Νο 7 της τελικής κατάταξης στα Playoffs. Δηλαδή, στη σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες και προηγείται του Final Four του Βερολίνου, που είναι προγραμματισμένο για τις 24-26 Μαΐου.

Η πρόκριση όμως, στην τελική φάση της διοργάνωσης για τον Παναθηναϊκό θα διεκδικηθεί από τις 23 Απριλίου έως της 8 Μαΐου και επειδή οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας θα παίξουν αρχικά δύο ματς στο ΟΑΚΑ, μετά θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας (το δεύτερο αν χρειαστεί, μιας και η πρόκριση έρχεται στις τρεις νίκες) κι αν δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τότε τα πράγματα και η σειρά είναι στο 2-2, τότε το πέμπτο και τελευταίο ματς θα γίνει και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Με τα συνεχόμενα sold out που έχουν γίνει φέτος στο ΟΑΚΑ, είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει πως και πως να βρεθεί και σε αυτά τα παιχνίδια. Στα ματς δηλαδή που θα κρίνουν το αν οι πράσινοι θα επιστρέψουν στο φάιναλ φορ. Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν; Όταν ο Παναθηναϊκός μάθει τον αντίπαλό του. Το βράδυ της 16ης Απριλίου θα γνωρίζει ποιον θα αντιμετωπίσει, κάτι που σημαίνει πως από το πρωί της επομένης, 17 Απριλίου, θα πρέπει να... πάρετε θέση για να κλείσετε το εισιτήριό σας. Την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή.

🔴 Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου 84 - 75: Κλείδωσε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!