Πότε είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs της Euroleague

Πότε είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs της Euroleague

Ηλίας Λαλιώτης 23:09 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 11.04.2024

O Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην EuroLeague και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs, τα οποία θα γίνουν στο διάστημα 23 Απριλίου με 8 Μαΐου.

Η νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (11/4) για την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague έδωσε στον Παναθηναϊκό AKTOR τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα playoffs της διοργάνωσης.

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs
EUROLEAGUE

23:06 - 11.04.2024

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δρόμο για το Final Four του Βερολίνου θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία του Play In και τα εισιτήρια των μεγάλων αγώνων αναμένονται σε πολύ λίγες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ξέρει στις 16 Απριλίου την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε σειρά 5 αγώνων, όταν και θα γίνει ο play-in αγώνας ανάμεσα στην 7η της βαθμολογίας Μακάμπι Τελ Αβίβ και την 8η, που θα είναι μία εκ των Βίρτους Μπολόνια και Μπασκόνια.

Οι δύο αυτές ομάδες κοντράρονται την Παρασκευή (12/4) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague και η νικήτρια θα είναι αυτή που θα παίξει απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, για το εισιτήριο στα playoffs.

Μαζί με την αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μάθει και τις οριστικές ημερομηνίες των αγώνων των playoffs, τα οποία θα διεξαχθούν από τις 23 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου. Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας το Τριφύλλι θα παίξει τα δύο πρωτά ματς στο ΟΑΚΑ (είτε 23 και 25 Απριλίου, είτε 24 και 26 Απριλίου), τα δύο επόμενα εκτός έδρας (είτε 30 Απριλίου και 2 Μαΐου, είτε 1 και 3 Μαΐου) κι αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι, θα γίνει ή στις 7 ή στις 8 Μαΐου.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Άλμπα και όλη τη δράση της Πέμπτης