Αυτόν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα PlayOffs της EuroLeague

Αυτόν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα PlayOffs της EuroLeague

Ηλίας Λαλιώτης 23:09 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 11.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη regular season, κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs της EuroLeague.

Μια εξαιρετική κανονική περίοδος της EuroLeague ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου σε ένα κατάμεστο γήπεδο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η καλύτερη στην ιστορία του με αυτό το φορμάτ της διοργάνωσης.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs της EuroLeague, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου.

Οι «πράσινοι» θα ξέρουν στις 16 Απριλίου την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν σε σειρά 5 αγώνων, όταν και θα γίνει ο play-in αγώνας ανάμεσα στην 7η της βαθμολογίας Μακάμπι Τελ Αβίβ και την 8η, που θα είναι μία εκ των Βίρτους Μπολόνια και Μπασκόνια.

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs
EUROLEAGUE

23:06 - 11.04.2024

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δρόμο για το Final Four του Βερολίνου θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία του Play In και τα εισιτήρια των μεγάλων αγώνων αναμένονται σε πολύ λίγες μέρες.

Οι δύο αυτές ομάδες κοντράρονται την Παρασκευή (12/4) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague και η νικήτρια θα είναι αυτή που θα παίξει απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, για το εισιτήριο στα playoffs, όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός AKTOR.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Άλμπα και όλη τη δράση της Πέμπτης