Έκρηξη Παναθηναϊκού: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Έκρηξη Παναθηναϊκού: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Γιώργος Γαβριλάκης 13:27 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 13.01.2024

Μετά και την ολοκλήρωση της 21η αγωνιστικής στην EuroLeague, οι... προτεραιότητες των στοιχηματικών εταιριών για τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης δεν μετατοπίστηκαν. Στο Νο 1 παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Παναθηναϊκός πλέον υπολογίζεται πως (μαζί με την Μπαρτσελόνα) είναι οι αμφισβητίες της Βασίλισσας. Ακολούθως, η Μονακό και η Φενέρμπαχτσε συμπληρώνουν την πεντάδα και μετά έρχεται ο Ολυμπιακός.

Για τις στοιχηματικές εταιρίες οι προβλέψεις βασίζονται πάνω στους αριθμούς και στα δεδομένα. Και επειδή αυτοί (οι αριθμοί) και αυτά (τα δεδομένα) που αφορούν στον Παναθηναϊκό εσχάτως έχουν ακολουθήσει μία ανοδική καμπύλη στα διαγράμματα, έγιναν και οι απαραίτητες προσαρμογές στις αποδόσεις που προκύπτουν από το ερώτημα: «Ποια ομάδα θα κατακτήσει την EuroLeague.

Ακόμα και ψηφοφορία να γίνει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, «κυβέρνηση» θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως από την πρώτη... Κυριακή, άρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ομάδες που ακολουθούν την Βασίλισσα, που με τις επιδόσεις της έχει αποκτήσει με το σπαθί και τις νίκες της το τίτλο του απόλυτου φαβορί. 

Γι' αυτό άλλωστε, για να μην κλαπεί καμία... εκκλησία, οι bookmakers έχουν φροντίσει να τις δώσουν μία απόδοση κάτω του 3.00. Δηλαδή, αν κάποιος ποντάρει στους Μαδριλένους, τότε δεν θα τριπλασιάσει καν το ποσό του. Πέραν όμως, αυτών, υπάρχουν τρεις ομάδες με μονοψήφιο συντελεστή και η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας (όπως και της κατάταξης στην διοργάνωση) με απόδοση 6,00. Σχεδόν όμοια με αυτή του Παναθηναϊκού (6,50) που πλέον υπολογίζεται ως η βασική δύναμη που μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Ρεάλ και να την αποτρέψει να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο. 

Η Μονακό είναι η τελευταία ομάδα με μονοψήφιο νούμερο και το 9,00 είναι η απόδοσή της. Υπολείπεται αισθητά αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό (και την Μπαρτσελόνα), ενώ θεωρείται πιο πιθανό να νικήσει αυτή στον τελικό του Final Four του Βερολίνου, παρά η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός. Αν φυσικά φθάσουν μέχρι εκεί! 

Πότε είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Euroleague που μπορεί να κρίνει τα πάντα
EUROLEAGUE

11:20 - 13.01.2024

Πότε είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Euroleague που μπορεί να κρίνει τα πάντα

Στις 14 Μαρτίου (σημειώστε την ημερομηνία), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και υπολογίζοντας τα τωρινά δεδομένα, αλλά και κρυφοκοιτώντας την γυάλινη σφαίρα που δείχνει το μέλλον, αυτή είναι η ημέρα που θα κρίνει την επιβίωση, την πρόκριση και τα πλασαρίσματα των δύο «αιωνίων».

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται στην πέμπτη θέση προτίμησης και ο Ολυμπιακός τον ακολουθεί. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τελευταία δεν αποδείξει τα αναμενόμενα και δεν μαζεύει νίκες με μεγάλη συχνότητα στη διοργάνωση, θεωρείται από τις στοιχηματικές εταιρίες πολύ μεγαλύτερη απειλή απ' ότι (για παράδειγμα) η Βίρτους Μπολόνια που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Και σχεδόν με διπλάσιες πιθανότητες απ' ότι έχει η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.    

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague

Νο

Ομάδα

Απόδοση *

1

Ρεάλ Μαδρίτης

2,95

2

Μπαρτσελόνα

6,00

3

Παναθηναϊκός

6,50

4

Μονακό

9,00

5

Φενέρμπαχτσε

10,00

6

Ολυμπιακός

11,00

7

Βίρτους Μπολόνια

18,00

8

Παρτίζαν

20,00

9

Μακάμπι Τελ Αβίβ

22,00

10

Μπασκόνια

40,00

11

Ερυθρός Αστέρας

55,00

12

Αναντολού Εφές

65,00

13

Βαλένθια

80,00

14

Μιλάνο

90,00

15

Μπάγερν Μονάχου

150,00

16

Ζαλγκίρις Κάουνας

950,00

17

Βιλερμπάν

5000,00

18

Άλμπα Βερολίνου

5000,00

* Οι αποδόσεις υπολογίζονται σε σχέση με την εικόνα που δίνουν οι επίσημες πλατφόρμες στοιχηματισμού (μέσο όρο) μετά και την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague.