Σερέλης στο Sportal: «Κομβικός ο Γκραντ, είναι στόχος για τους αντιπάλους και πρέπει να τον προστατέψουμε»

Σερέλης στο Sportal: «Κομβικός ο Γκραντ, είναι στόχος για τους αντιπάλους και πρέπει να τον προστατέψουμε»

Sportal newsroom 00:37 - 12.01.2024

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal για την επιβλητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR στο 88-63 επί της Μονακό και στάθηκε στην παρουσία του Τζέριαν Γκραντ, αλλά και του Ματίας Λεσόρ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πρόσθεσε ακόμα μια νίκη στη συλλογή του, αυτή τη φορά κόντρα στη Μονακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί σε όλο το 40λεπτο και χωρίς να χάσουν τον έλεγχο έφτασαν στη νίκη. Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας στο Sportal Euroleague Show εστίασε στην ενέργεια που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Τζέριαν Γκραντ.

Όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στο Sportal Euroleague Show:

«Μερικές φορές σχεδιάζεις πράγματα που δεν βγαίνουν. Σε άμυνα και επίθεση ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Η Μονακό δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και αυτό μας βοήθησε, αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τα αποθέματα ενέργειας που είχαν στην αναμέτρηση.

Ό,τι κι αν ζητήσαμε από τους παίκτες το έκαναν. Το μόνο που μας πλήγωσε ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά δεν πήραν πολλούς πόντους και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι χαρούμενος για τον Λεσόρ γιατί ήταν πάρα πολύ καλός στην άμυνα και κομβικός στην επίθεσή μας.

Είναι πολύ καλός συμπαίκτης ο Γκραντ, είναι στόχος για τους αντιπάλους και πρέπει να τον προστατέψουμε. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που αμύνεται και είναι κομβικός παίκτης για εμάς.

Προφανώς όλα τα παιδιά και ο Χουάντσο θα ήθελε να έχει ένα μεγαλύτερο ρόλο στην επίθεση, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Ακόμα και όταν δεν ευστοχεί, γιατί όταν είναι στο παρκέ ο αντίπαλος δεν μπορεί να τον αφήνει ελεύθερο. Μπορεί πολύ καλύτερα αλλά το σημαντικό είναι να βρει ρυθμό και να μπει στην εξίσωση.

Είναι πολύ καλός ο Ναν και στο πικ εν ρολ. Έχει ένα θέμα στο να διαβάσει κάποιες καταστάσεις πιο γρήγορα, αλλά η ομάδα από τη στιγμή που ήρθε ο Ναν έχει αλλάξει, κακά τα ψέματα».

Παναθηναϊκός - Μονακό 88-63: Τυφώνας Λεσόρ και αποθέωση στο ΟΑΚΑ! - Sportal Euroleague Show