Πριν το τζάμπολ με τον Απόλλωνα κρίνεται του Ναν, δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό ενόψει Αρμάνι
i

© EuroLeague Basketball

Πριν το τζάμπολ με τον Απόλλωνα κρίνεται του Ναν, δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό ενόψει Αρμάνι

Ηλίας Λαλιώτης 16:03 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 27.01.2024

Ο Παναθηναϊκός στην προπόνηση μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (Κυριακή 28/1), είδε τον Κέντρικ Ναν να παίρνει μέρος σε ένα τμήμα της προπόνησης και να κάνει θεραπεία στον τραυματισμό του αγκώνα. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ενσωματώθηκε κανονικά στο πρόγραμμα.

Η πολυτέλεια που συνήθως έχει ο Παναθηναϊκός στην περιφερειακή γραμμή των γκαρντ, τις τελευταίες μέρες έχει πάψει να υφίσταται. Και γι' αυτό ευθύνονται οι τραυματισμοί. 

Ο Λούκα Βιλντόζα έχει χειρουργηθεί στο γόνατο και είναι σε φάση αποκατάστασης, ο Κώστας Σλούκας είναι εκτός και δεν θα αγωνιστεί την εβδομάδα που έρχεται (με διπλή αγωνιστική στην EuroLeague), ενώ και ο Κέντρικ Ναν αντιμετωπίζει επίσης ένα πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο Αμερικανός έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα και αυτές δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί πλήρως, μία μέρα (το Σάββατο 27/1) πριν η ομάδα του αντιμετωπίσει (Κυριακή 28/1) τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την Stoiximan Basket League

O Ναν προσπάθησε όσο μπορούσε να ακολουθήσει τους υγιείς συμπαίκτες του, ενώ επικεντρώθηκε στις φυσικοθεραπείες που του απαλύνουν τον πόνο. Η συμμετοχή του κόντρα στον Απόλλωνα θα κριθεί πριν από το τζάμπολ, αλλά το σημαντικό είναι πως αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Μιλάνο για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, που είναι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (31/1). 

Respect: Ο Παναθηναϊκός AKTOR ευχήθηκε δημόσια στον Ολυμπιακό για ταχεία ανάρρωση του Μιλουτίνοφ
EUROLEAGUE

15:21 - 27.01.2024

Respect: Ο Παναθηναϊκός AKTOR ευχήθηκε δημόσια στον Ολυμπιακό για ταχεία ανάρρωση του Μιλουτίνοφ

Λίγο μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Παναθηναϊκός με μήνυμά του στα social media έστειλε ευχές στον Σέρβο σέντερ και στον Ολυμπιακό: «Γίνε καλά σύντομα», έγραψαν οι «πράσινοι» κάτω από σχετική ανάρτηση των «ερυθρολεύκων» στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο μεταξύ, ο κόουτς Εργκίν Αταμάν, είδε τον Λευτέρη Μαντζούκα να εντάσσεται και πάλι στο πλήρες πρόγραμμα, αφού ξεπέρασε την ασθένειά του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Απόλλωνα.