Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Αποχώρησε με πόνους ο Λεσόρ

Ματίας Λεσόρτ

i

© Intime

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Αποχώρησε με πόνους ο Λεσόρ

Χρήστος Τσάλτας 20:43 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 12.02.2024

Ο Ματίας Λεσόρ αποχώρησε από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ κουτσαίνοντας, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι.

Στον Παναθηναϊκό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο Ματίας Λεσόρ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Λεσόρ έδειξε να πονάει στο αριστερό πόδι, με τον Γάλλο να αποχωρεί κουτσαίνοντας και να κάθεται στον πάγκο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Μένει να δούμε εάν η ζημιά είναι σοβαρή ή αμελητέα, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπροστά του το Final 8 του Κυπέλλου, στο οποίο δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μην έχει τον Λεσόρ διαθέσιμο. 

Στο ημίχρονο ο γιατρός του Παναθηναϊκού θα εξετάσει καλύτερα τον Ματίας Λεσόρ, προκειμένου να αποκτήσει καλύτερη εικόνα σχετικά με την κατάσταση του παίκτη. 

«Ζεστάθηκε» για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός με 20άρα επί της ΑΕΚ, σε ένα επεισοδιακό ματς στα Λιόσια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:25 - 12.02.2024

«Ζεστάθηκε» για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός με 20άρα επί της ΑΕΚ, σε ένα επεισοδιακό ματς στα Λιόσια

Με τον Κέντρικ Ναν να είναι ασταμάτητος, ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στις νίκες για τη Basket League, επικρατώντας με 89-69 της ΑΕΚ Betsson στα Λιόσια και ολοκληρώνοντας με επιτυχία την... πρόβα για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }