Στα Λιόσια για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ο Ντούσαν Σάκοτα

Στα Λιόσια για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ο Ντούσαν Σάκοτα

Χρήστος Τσάλτας 19:48 - 12.02.2024

Παρουσία ξεχωριστών προσωπικοτήτων της ιστορίας της ΑΕΚ διεξάγεται η αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα πήρε θέση στο κλειστό των Λιοσίων.

Η ΑΕΚ γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League παρουσίασε την επετειακή εμφάνισή της, η οποία είναι στα χρώματα του Βυζαντίου και αποτυπώνει πολλές μεγάλες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.

Ένας από τους ανθρώπους που παρουσίασαν τη νέα εμφάνιση, μαζί με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ήταν ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της Ένωσης στους 3 από τους 4 τίτλους που κατέκτησε η ομάδα από το 2018 έως το 2020 συνέδεσε όσο λίγοι το όνομά του με την Ένωση και ακόμα και σήμερα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας.

Μάλιστα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας μικρού μήκους, «Τα κομμάτια της ιστορίας μας», που αναφερόταν στις χρυσές στιγμές και τους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα, μαζί με άλλες μεγάλες μορφές της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Σάκοτα βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων, μαζί με τον αδερφό του, Μίλος, ο οποίος στο παρελθόν βρέθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ. Η παρουσία του μάλιστα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς για πρώτη φορά βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, από το 2021 όταν και η Ένωση μπήκε στο κλειστό και το έκανε... σπίτι της. Μια κίνηση που έχει τη δική της σημασία και δείχνει πως η σχέση της ομάδας με τον Ντούσαν Σάκοτα παραμένει ισχυρή.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }