Σλούκας: «Είναι βασικός στόχος το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους»
i

© Intime

Σλούκας: «Είναι βασικός στόχος το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους»

Χρήστος Τσάλτας 12:57 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 12.02.2024

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε αναφορικά με το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί βασικό στόχο του Πανθηναϊκού και πως θα δώσει τα πάντα μαζί τους συμπαίκτες του για να το κατακτήσουν.

Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ είναι προ των πυλών (15-18 Φεβρουαρίου) και τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην κατάκτηση της κούπας που σίγουρα θα είναι δύσκολη υπόθεση αν αναλογιστεί κανείς πως οι ομάδες της τελικής φάσης είναι οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Άρης, Περιστέρι, Προμηθέας και Πανιώνιος.

Με αφορμή λοιπόν το επερχόμενο Final 8, έκανε δηλώσεις ο Κώστας Σλούκας τονίζοντας πως ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

«Το Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό είναι βασικός στόχος, είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Το να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης δείχνει ότι έχει ανέβει το επίπεδο του παιχνιδιού. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε με την ΑΕΚ, που είναι αξιόλογη και θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντί μας»

Ο Έλληνας γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι για την Stoiximan Basket League κόντρα στην ΑΕΚ αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει και το πιθανότερο είναι οτι στο Κύπελλο θα είναι στο 100%.

Αταμάν: «Έχω δει το πάθος του κόσμου για το μπάσκετ»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:44 - 12.02.2024

Αταμάν: «Έχω δει το πάθος του κόσμου για το μπάσκετ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του Final 8 του Κυπέλλου στάθηκε στην ανάγκη για μία όμορφη διοργάνωση και σημείωσε πως η πρώτη αντίπαλος της ομάδας του στην Κρήτη, η ΑΕΚ, είναι «καλή ομάδα και επικίνδυνη».